Ponudba za podjetja

Promocija zdravja na delovnem mestu - Access Consciousness in refleksoterapija

Delo je izjemno pomembno za zdravje zaposlenih. Za večino ljudi je več kot le vir dohodka, je velikega pomena za družabne stike in pozitivno vpliva na človekovo samospoštovanje. Po drugi strani pa lahko delo in delovno mesto negativno vplivata na posameznika in njegovo zdravje. Strokovnjaki ocenjujejo, da se zaradi ekonomskih posledic nevarnega in nezdravega delovnega okolja izgublja od tri do pet odstotkov bruto družbenega proizvoda. Samo v Sloveniji letno izgubimo okoli 10 milijonov delovnih dni zaradi bolniških odsotnosti, kar pomeni, da zaradi bolezni ali poškodb dnevno izostane od dela skoraj 40.000 ljudi. Stroški teh odsotnosti znašajo okoli 400 milijonov evrov, od tega več kot polovico plačajo organizacije same, preostali del krije Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije za nadomestila plač med bolniško odsotnostjo, daljšo od 30 delovnih dni.

Slovenski delavci pretežno zbolevajo za boleznimi, ki bi jih bilo mogoče s programi promocije zdravja pri delu preprečiti ali vsaj preložiti na poznejši čas.

ZAKAJ JE DOBRO UVAJANJE PROMOCIJE ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU?

Zraven zgoraj naštetih prednosti uvajanja promocije zdravja, je to tudi dejavnik prestiža, saj prispeva k izboljšani javni podobi podjetja, kar daje podjetju večjo vrednost na trgu, večjo konkurenčnost in kakovost poslovanja.

PONUJAM VAM UPORABO ACCESS BARS V VAŠEM PODJETJU

Zadovoljen in zdrav delavec se lažje spopada z obremenitvami, ki jih prinašajo tako službene obveznosti, kot druge življenje vloge. Pri tem mu lahko pomagajo tudi Access Bars tretmaji. 

Namreč Access Bars tretmaji na delovnem mestu omogočajo:

Zagotovo si želite, da bi bili skupaj z zaposlenimi zdravi, vitalni in mentalno pripravljeni na vse. Torej, kaj čakate?

30-MINUTNI ACCESS BARS TRETMAJI ZA ZAPOSLENE SO INVESTICIJA V PODJETJE!

Kot podjetja lahko izbirate med izobraževanjem in delavnicami Access Bars, kot tudi med Access Bars tretmaji za zaposlene, za katere se pogovorimo individualno.

UMIRITEV Z REFLEKSOTERAPIJO

Želite, da se zaposleni v vašem podjetju sprostijo, kot so se pred tisočletji že stari Kitajci in Egipčani? POTEMTAKEM VAM PONUJAM TUDI 20-30 MINUTNO UMIRITEV Z REFLEKSOTERAPIJO. Namreč to je starodavna zdravilna metoda, kjer se s pritiskanjem na posamezne cone stopala ali dlani sprosti celotno telo, ga umiri in harmonizira.

Imate vprašanje ali vas zanima sodelovanje?