Spremembe. Se jim bomo vdali ali bomo delovali naprej?

Prišel je mesec september, mesec, ki naj bi po numerološki napovedi bil poln preobratov, izbruhov, ekstremov in novih problemov. A to še ne pomeni, da pa je sedaj nekaj povsem običajnega, da pademo v paniko, strah in malodušje.

Ne, ravno nasprotno. Sedaj je pravi čas, da se držimo pozitivnih energij, da se po vsakem padcu ponovno poberemo in da se po vsakem joku ponovno nasmehnemo. In da poskrbimo zase. Ter da zaupamo, da na koncu vsakega tunela zasije luč, pa najsi bo še tako temno.

Tudi sama se kljub vsemu pozitivizmu, radosti in veselju te dni srečujem z preobratom v našem življenju. Ta preobrat pa je ta, da je moja mlajša hčerka stopila v 1. letnik srednje zdravstvene šole v Celju in se je med drugim začasno tudi preselila v Celje, v dijaški dom. Seveda zaradi prevelike oddaljenosti od doma. To pa tako zame, kot tudi za moža pomeni velik preobrat in tudi prebuja veliko strahov, čeprav sva to izkušnjo že dala skozi pri starejši hčerki.

Vendar pa kot starša dojemava tudi to, da bo sedaj tudi najina druga hčerka šla od doma še kot otrok, medtem pa se bo v teh štirih letih  razvila v zrelejšo punco in se vrnila nazaj domov kot odrasla oseba. Res je, da bo vmes prihajala domov ob vikendih, a večino časa bo preživela z drugimi osebami in se tako tudi sama spremenila. In to je nekaj, kar ti kot staršu naredi preobrat v življenju in te obda z občutkom žalosti, nelagodja in tudi osamljenosti.

A kljub vsemu vem, da to ne pomeni, da moram biti sedaj v strahu, da jo bom izgubila, ampak moram tudi jaz, tako kot moja hči, ki si je to izbrala, sprejeti to njeno izbiro in delovati le pozitivno. In jo pri njenih izbirah podpreti, kolikor se da. Saj ji bom s tem večji prispevek, kot če jo bom nenehno držala v primežu strahu in jo omejevala. Ter se obenem spraševati, kaj je tisto, česar me je strah tukaj, pa tega ne dojamem? In slediti energiji, ki mi bo kmalu dala odgovor. Ki ga podzavestno že tako vem.

Saj mi smo bitja energije in energija je vse okoli nas. In če si dovolimo prejemati informacije in slediti pozitivni energiji, dobimo tudi odgovore, ki jih potrebujemo.

Kot je zapisala Lili Sorum:«Obetajo se nam turbulentni časi, nazadovanja, preobrazbe sveta in posameznika, a zaupajmo, da bomo dokončno leta 2023 ponosni na doseženo, zato bodi del te spremembe, ne del pritoževanja in negativne energije.«

Torej, dovolite si biti tudi vi ta pozitivna sprememba že sedaj, ne glede na to, kako težko vam je v trenutni situaciji, kajti obrestovalo se vam bo. Kot se bo obrestovalo moji hčerki, ki si je to v teh turbulentnih časih izbrala, kot tudi meni in mojemu možu, čeprav nam je vsem trem v tem trenutku hudo.

Nasmehnite se in se vprašajte: Kaj vse je še mogoče, pa tega ne vidim? V kolikor pa za vašo moč in spodbudo potrebujete dodatno sprostitev, pa vam je tudi ta na voljo.

Saj veste, kje me najdete. (www.dotiklahkotnosti.si).:)

Z veseljem vam pomagam, tako kot so meni pomagale mnoge osebe in mi še pomagajo, da sem lahko danes tukaj in se veselim vsakega dne, ne glede na to, kaj nam bo čas prinesel.

Lahkoten pozdrav,

Simona-Dotik lahkotnosti

Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja