Sledite energiji. Bodite energija.

Pozdravljeni dragi moji,

Danes se vam ponovno javljam, vendar tokrat z drugačnim prispevkom kot ponavadi.

Ne vem, če ste zasledili, ampak včeraj (v sredo) zvečer, sem imela namen, da se ponovno javim v živo preko Facebooka in tako z vsemi, ki me spremljate oz. spremljajo, delim to, kar sem imela namen deliti. Namreč to sem si dala v moj plan, da bom sedaj počela enkrat tedensko ob sredah.

A očitno je vesolje hotelo, da včerajšnji dan raje posvetim delu v mojem salonu s strankami in tako sem bila do večernih ur zadržana v salonu. Zato sem bila kasneje res malce prepozna, da bi se oglašala v živo.

Ampak saj veste, da sem tudi sama zagovornik tega, da izberemo to, kar čutimo in zato je to, čemu sem včeraj posvetila svoj čas v salonu, zagotovo imelo višji namen, kot se mogoče še sploh zavedam.

In tudi sama sem tako občutila, saj si je tudi stranka vzela čas, da si je izbrala moje storitve.

No, pa še očitno je bil višji namen ta, da sem se kasneje posvetila manifestaciji in meditaciji ob mladi luni, ki je bila to sredo 19.08.2020. In v kolikor še kdo ne ve, je meditacija ob mladi luni zelo močna.

Zato želim tudi vas, dragi moji, pozvati, da v kolikor se vam kdaj kaj ne izide tako, kot ste si prvotno zastavili ali načrtovali, se ne obremenjevati in si delati teže glede tega.

Zagotovo sta višja sila oz. vesolje ali kakorkoli bi to lahko poimenovali, vedela, da še niste pripravljeni na to, kar ste si zadali oz. si postavili za cilj tega dne, tedna ali meseca.

Zagotovo pa je pri tem tudi velikega pomena, kako se mi pri tem počutimo.

Priznam, da se sedaj velikokrat brez kakršnih koli obsodb ali pričakovanj počutim veliko lažje in bolje, brez slabih občutkov, kaj se bo pa sedaj zgodilo, ker tega nisem naredila.

Saj vem in tudi zaznavam, da očitno ni bil pravi dan zame, kot tudi ne za to zadevo ali stvar, ki sem jo želela storiti. In tako bom naslednjič lahko to delo ali zadevo opravila veliko bolje.

Tako pa seveda delujem tudi pri drugih zadevah. Pri odnosih, pri sklepanju novih poslov, prijavljanju na razne delavnice in izobraževanja, kot tudi pri vzgoji mojih hčera. In še bi lahko naštevala. Zato sem zadnje leto tudi bolj  zadovoljna in lahko rečem, da tudi bolj uspešna pri kreiranju mojih delavnic. Ker si ne delam zaključkov, ampak se le prepustim energiji in ji sledim.

Tudi, če se ne izide tako, kot sem pričakovala, se mi kasneje prikaže veliko bolje. Tako da priznam, sem zelo srečna in hvaležna. Zaupam energiji, ki me vodi.

Zato, dragi moji, vam polagam na srce, da si ne delajte zaključkov in ne postavljajte si rokov ali omejitev. Ampak se le prepustite energiji, ki vas vodi. Pa naj bo včasih še tako težko ali nelogično. Kajti vesolje ve. In tudi vaš notranji jaz ve. Samo vaš um ga velikokrat omejuje in blokira. Spustite svoj um in sledite energiji.

Sledite energiji, ki je življenjska sila, energiji, ki je vse okoli nas in energiji, ki nas poganja že vse naše življenje. Bodite ta energija.

In naj bo vaš preostanek poletja lahkoten in poln novih energij.

Topel in lahkoten pozdrav,

Simona- Dotik lahkotnosti

Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja