blog

Ali res ni časa?

Tečejo dnevi, tedni in ponovno je mesec naokoli, ko se zavem, da bi lahko nekaj novega ustvarila, naredila, se naučila ali se s kom preprosto

Preberi več »

Čas je za vas!

Dragi moji, Ponovno je bilo eno tistih juter, ko sem se zbudila in bila srečna ter hvaležna, da sem v teh zadnjih letih prišla tako

Preberi več »

Nikoli več ne bo, kot je bilo. Ali pač?

Življenje, kot smo ga živeli, zagotovo ne bo več takšno kot je bilo. A nič nam ne prepoveduje, da čas, ki prihaja ne more biti boljši od tega, ki ga imamo sedaj. Pomembno je le to, da se vsak posameznik sedaj resnično vpraša, kaj je tisto, kar lahko sedaj naredi in spremeni, da si svoje življenja bolje uredi?

Preberi več »

Ni bistvo, kako dolgo živimo, ampak kako kvalitetno živimo

Velikonočni petek je, ko pišem te besede. Pred nami je eden največjih krščanskih praznikov in obenem konec četrtega tedna karantene, ki se za nekatere preveša že v peti teden izolacije. Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki se selim v peti teden karantene in kateri je prepovedano delati z ljudmi ena na ena….

Preberi več »

Česa nas je strah?

Se tudi vam, tako kot meni, dozdeva, da situacija v kateri smo se sedaj znašli ni prva in tudi ne zadnja, ki nas je pripeljala do stanja v katerem smo?
In to je strah. Ja, veliko nas je v takšnem ali drugačnem strahu.

Preberi več »

Zakaj počnem to, kar počnem?

Danes bi rada z vami delila zakaj počnem to, kar počnem.
In sicer, sedaj nas je veliko, ki se na takšne in drugačne načine dodatno izobražujemo in si iščemo dodatne vire, kako se predstaviti ljudem, kako še naprej ustvarjati prihodke in biti čim bolj produktivni….

Preberi več »

Kaj izbiram danes? Sebe ali denar?

Tokrat se bom dotaknila teme, ki je vsem občutljiva in to je »denar«.
Zagotovo se sedaj sprašujete, kaj vam bom pa sedaj »dolgovezila« o denarju? A v resnici ne kaj veliko, saj to ni moj namen in če sem odkrita, se tudi sama še kar veliko učim na tem področju….

Preberi več »