blog

Kako pa ti pomagaš svojemu otroku?

Veliko premalo pa se vsak vpraša, kaj ta trenutek manjka otrokom.

Kaj manjka njegovemu ali sosedovemu otroku?

Kaj v resnici pogreša njegov otrok, vnuk, nečak, sosedov fant ali punca?

Česa sedaj nima in kaj najbolj potrebuje?

Preberi več »

Ali res ni časa?

Tečejo dnevi, tedni in ponovno je mesec naokoli, ko se zavem, da bi lahko nekaj novega ustvarila, naredila, se naučila ali se s kom preprosto

Preberi več »

Čas je za vas!

Dragi moji, Ponovno je bilo eno tistih juter, ko sem se zbudila in bila srečna ter hvaležna, da sem v teh zadnjih letih prišla tako

Preberi več »

Nikoli več ne bo, kot je bilo. Ali pač?

Življenje, kot smo ga živeli, zagotovo ne bo več takšno kot je bilo. A nič nam ne prepoveduje, da čas, ki prihaja ne more biti boljši od tega, ki ga imamo sedaj. Pomembno je le to, da se vsak posameznik sedaj resnično vpraša, kaj je tisto, kar lahko sedaj naredi in spremeni, da si svoje življenja bolje uredi?

Preberi več »

Ni bistvo, kako dolgo živimo, ampak kako kvalitetno živimo

Velikonočni petek je, ko pišem te besede. Pred nami je eden največjih krščanskih praznikov in obenem konec četrtega tedna karantene, ki se za nekatere preveša že v peti teden izolacije. Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki se selim v peti teden karantene in kateri je prepovedano delati z ljudmi ena na ena….

Preberi več »

Česa nas je strah?

Se tudi vam, tako kot meni, dozdeva, da situacija v kateri smo se sedaj znašli ni prva in tudi ne zadnja, ki nas je pripeljala do stanja v katerem smo?
In to je strah. Ja, veliko nas je v takšnem ali drugačnem strahu.

Preberi več »