Access Bars tretma

Access Barsi so nežna in nevsiljiva tehnika, kjer z blagim dotikom 32 točk na glavi povzročimo elektromagnetno sprostitev telesnih in miselnih blokad. Je proces, ki umiri naša čustva, misli in občutke, ki nas spremljajo na  vsakem koraku našega življenja.

Podobno je kot pri refleksoterapiji, kjer je vsaka točka na stopalih povezana z različnim organom v telesu, s to razliko, da je pri Barsih vsaka točka na glavi povezana z različnim področjem našega življenja.

Najbolj ključna stvar pri Access Barsih je ta, da se tretma izvaja v theta možganskem stanju. Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti, ki nam omogoča dostop do podzavesti. S pomočjo tega dostopa lahko aktiviramo Barse.

Osvobodi se energija, pojavi se sprememba in zdravljenje. Aktivacija Barsov vpliva na zavest, ta pa lahko spremeni vsa stanja v našem telesu. Barsi vsebujejo omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase.

Access Bars® telesni procesi:

Najbolj pogosti učinki so:

ACCESS BARSI SO ODLIČEN PRIPOMOČEK TUDI V ŠOLAH IN OSTALIH USTANOVAH...

Scroll Up

Ob prijavi na novice prejmeš vrednostni kupon v višini 5 € za tretma po izbiri v mojem salonu Dotik lahkotnosti na Ptuju.

Kupon lahko izkoristiš v moji spletni trgovini ali osebno pri meni v salonu.

Datoteko za prenos, ki si jo lahko tudi natisneš prejmeš po pošti.