Ponudba

Še kot mlada punca, sem se najprej spoznala z refleksoterapijo in akupresurnimi točkami na stopalih, po kateri sem se takrat začela počutiti veliko bolje, saj mi je pomagala pri glavobolih, kot tudi pri  bolečinah v hrbtenici, ki so me spremljale že od mladosti.

Seveda pa sem ugotovila, da refleksoterapija lahko pomaga tudi za druge težave, zato sem se odločila da se za njo usposobim in tako postanem refleskoterapevt.

Refleksoterapija

Access Bars® praktik in Access Bars facilitator®

Z Access Barsi, za katere sem se leta 2018 usposobila tudi kot Access Bars® praktik in  Access Bars® facilitator, pa sem si umirila svoje misli, premagala nespečnost, ki me je spremljala zadnje desetletje in postala veliko bolj sproščena, umirjena ter polna delovne energije.

Zato sem svoje znanje še nadgrajevala in postala  praktik ostalih Access Consciousness telesnih procesov, ki so mi prav tako pomagali, da svoje telo lahko pozdravim celostno. In sicer, da si saniram razne poškodbe, težave s kožo kot tudi z limfo, zmanjšujem napetost in bolečine v očeh, itd.

Praktik Access Consciousness procesov®

Praktik Tibetanske refleksne masaže vratu in glave po metodi Lone Sorensen

Ker  pa sem skozi delovne izkušnje, ki sem jih imela v pisarni, sama zaznala in začutila veliko bolečin v vratu in ramenih, sem se odločila, da se usposobim še za praktika Tibetanske refleksne masaže vratu in glave, po sistemu Lone Sorensem, ki ne pomaga samo meni pri mišični napetosti v vratu in ramenih, ampak tudi drugim pri težavah, ki jih povzroča slaba drža, mišična napetost celega telesa, revmatična obolenja, visok pritisk, odrevenelost, fantomska bolečina…

Skozi številne pogovore s podjetniki in njihovih izzivih na področju managementa človeških virov, sem spoznala, da lahko moje metode podpore telesa znatno pomagajo tudi pri povečevanju produktivnosti zaposlenih na delovnem mestu. Zato sem se odločila ponuditi tudi ponudbo za promocijo zdravja na delovnem mestu. Za podjetja, ki želijo zadovoljne in zdrave zaposlene, ki posledično pomenijo še večji doprinos za podjetje.

Promocija zdravja na delovnem mestu

Ker pa to kar delam, rada tudi delim za drugimi  sem se usposobila še za  Acess Bars facilitatorja, kar pomeni, da tudi izobražujem in izvajam  Access Bars delavnice in ti obenem pomagam najti rešitev do problema, ki te že precej časa pesti.

Z veseljem pa te tudi naučim refleksne masaže rok za samopomoč, ki bo tudi tebi pomagala, da si boš lahko vsakodnevno pomagala pri bolečinah, ki te pestijo zaradi prekomernega sedenja.

Za vse informacije, ki jih morebiti potrebuješ pred nakupom te vabim, da vprašaš.

Klik na spodnji gumb te bo pripeljal na stran z vsemi kontaktnimi možnostmi. Izberi si sebi najljubšo.