Poklonite nekaj sebi

poklonite-nekaj-sebi-dotik-lahkotnosti
Še letos izberite sebe in si podarite nekaj sproščujočega in lahkotnega.

Dragi moji.

Tisti, ki me poznate, boste to morebiti prebrali, ostali pa mogoče ali pa tudi ne. Ampak vseeno bom delila z vami to, kar vam želim sporočiti.

Če to berete, ste zagotovo že ugotovili, da se med drugim ukvarjam z Access Barsi in ostalimi Accessovimi telesnimi procesi, ki so meni in mnogim drugim spremenili življenje na bolje. In da ne boste mislili, da je to vse kar počnem. Ne, še zdaleč ne. Le vse to mi je dalo zavedanje, da lahko naredim zase to, kar potrebujem in si želim ter se ne oziram več na druge in na to, kaj bi naj bilo pravilno. Saj pravilno je le tisto, kar si mi sami izberemo, saj mi sami smo izbira. Ne drugi. In del te moje izbire me je pripeljal do tega, da sem si končno izbrala še šolanje refleksoterapije, kar je bila moja želja že mnogo let. Končno mi je to tudi uspelo in sedaj lahko to tudi počnem in izvajam. Zato je to še nekaj, kar me napolnjuje ter mi daje veselje, da lahko tudi s tem pomagam sebi in drugim.

In kaj bi bilo potrebno, da bi letos tudi vi izbrali nekaj zase in si izbrali to, kar bi bilo za vas sproščujoče in lahkotno ter vas bi razveselilo in vam dalo novo energijo, morebiti tudi novo spoznanje?

Torej, če ste pripravljeni še letos izbrati nekaj zase, si vzeti nekaj časa in se sprostiti in prepustiti vas z veseljem vabim, da si preprosto izberete tretma, ki bi bil za vas najboljša izbira (Access Bars, Energetski FaceLift, Korekcija vida, MTVSS telesni procesi, itd.).

Jaz pa vam v zameno vse zgoraj naštete tretmaje od danes naprej, pa vse do 31.1.2020 z veseljem izvedem po enotni ceni 35,00€ (en tretma).

V kolikor si izberete paket 4-ih tretmajev (lahko so različni), pa je cena paketa 105,00€ (3+1 gratis).

Torej, če ste si izbrali, da letos poklonite nekaj tudi sebi, mi pišite na mail: dotiklahkotnosti@gmail.com ali na zasebno sporočilo na Facebook strani Dotik lahkotnosti ( https://www.facebook.com/dotiklahkotnosti/ ), kjer sem vam med drugim tudi na razpolago z vsemi dodatnimi informacijami. Če vam pa je ljubši klic, me lahko pokličete na tel. številko: 041 345 526 (Simona Emeršič).

Vaša Simona 🙂

Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja