O meni

Sem Simona Emeršič, refleksoterapevtka, praktik in facilitator za Access Barse ter praktik za ostale Access Consciousness telesne procese. Med drugim sem raziskovalka življenja in vsega dobrega ter koristnega, kar nam ponuja tako svet kot življenje.

Verjemi, vse to sem dolga leta iskala in raziskovala tudi sama. Zato ti pri tem lahko pomagam.

V mojem življenju je bilo nekaj časa vsega preveč. Bilo je preveč bolečine, strahu, žalosti, zlorab, bolezni, slabih odnosov… Namreč, ko se tako kot jaz, vse življenje bojuješ z določeno boleznijo in travmami, ki so posledica slabih družinskih odnosov, se ti vse to še samo kopiči v življenju. In ravno to te kasneje pripelje do situacij in spoznanj, ko se samo še vprašaš:

»Kaj še lahko naredim, da to spremenim?«

Moj odgovor je bil, da vse to premagam in tudi odstranim iz mojega življenja.

In veš kaj? Uspelo mi je!

In kako mi je uspelo?

Pot pa me je medtem vodila po čudovitih seminarjih, s prekrasnimi mentorji in učitelji, ki so mi pomagali pri tem, da sem resnično lahko potegnila veliko znanja.

Tako na področju osebne intuicije, osebne rasti in motivacij, saj sem  med drugim bila udeležena na seminarju Jay Shetty-ja, kjer sem prav tako dobila čudovito osebno izkušnjo, da sem lahko komunicirala z njim.

Do vseh izobraževanj in šolanj za Access Bars praktika in Facilitatorja, ter praktika ostalih Accessovih telesnih procesov, do izobraževanja za praktika pri Body Truman za aromatehniko Symphony of the cells in še kaj bi se našlo.

Ter seveda nenazadnje šolanja za refleksoterapevta za izvajanje refleksne masaže rok in nog, protibolečinske tehnike in metamorfne tehnike.

Izredno rada tudi prirejam in organiziram dogodke, kot so npr. Access Bars delavnice, delavnice refleksne masaže rok za samopomoč, Access Bars izmenjave, kjer se družimo, pogovarjamo ter drug drugega motiviramo.

Udeležujem se tudi raznih drugih dogodkov, kjer prav tako rada sodelujem kot prostovoljka, kot so npr. predavanja o dobrem počutju, kako poskrbeti zase in za svoje telo ter med drugim sodelujem tudi kot prostovoljka v ptujskem društvu Liga na Ptuju (skupina za samopomoč pri epilepsiji).

Skratka, zelo rada se povezujem z ljudmi, jih poslušam in seveda jim tudi pomagam, če si tega želijo in mi to dopustijo.

Do sedaj sem organizirala že kar nekaj dogodkov:

Seveda pa mojih projektov in predstavitev še zdaleč ni konec. Veliko novega in zanimivega še pripravljam in sem odprta za razna izobraževanja.

Rada pa tudi sodelujem pri drugih projektih in delavnicah, kamor me povabijo in kjer sem jim lahko velik doprinos.

Sem pa vsekakor tudi:

In to je tudi moj razlog, ZAKAJ to počnem. Zato, da sem jim končno lahko bolj na razpolago. Da, ko sem z njimi, sem prisotna in nisem nekje drugje z mislimi in besedami. Da imamo več časa, ki ga preživimo skupaj, se družimo, se pogovarjamo, skupaj rešujemo izzive, probleme, raziskujemo in seveda drug drugemu pomagamo. Kajti to je najpomembneje. Da smo se voljni poslušati, pogovarjati in si tudi drug drugemu pomagati. Brez obsojanj.

Skratka, veselim se vsakega dneva posebej in sem hvaležna za vse, kar mi je življenje ponudilo in dalo na izbiro. In za nič na svetu tega ne bi spremenila.

To je moja pot in hvaležna sem za njo.

In tudi ti si lahko tista oseba, ki se mi lahko pridružiš in si najdeš svojo pot.