O meni

Verjamem, da tudi ti iščeš načine in tehnike, ki ti bodo pomagale do bolj kakovostnega in umirjenega življenja. Tako kot sem to počela jaz.
Tukaj sem, da ti podam roko in ti pri tem pomagam.

Sem refleksoterapevtka, praktik in facilitator za Access Barse ter praktik za ostale Access Consciousness telesne procese. Med drugim, sem raziskovalka življenja in vsega dobrega ter koristnega, kar nam ponuja tako svet kot življenje.

 • Si tudi ti ena ali eden izmed tistih, ki iščeš orodja in tehnike, tako zase kot za svoje bližnje, ki ti bodo pomagala do boljšega življenja?
 • Želiš le odkriti način, kako se preprosto odklopiti in prepustiti svoj um in telo, da odplavata drugam?
 • Bi rada odkrila/odkril spremembo ali dodatno orodje za tvoje delo, ki ti bo olajšalo in razbremenilo skrbi?

Verjemi, vse to sem dolga leta iskala in raziskovala tudi sama. Zato ti pri tem lahko pomagam.

V mojem življenju je bilo nekaj časa vsega preveč. Bilo je preveč bolečine, strahu, žalosti, zlorab, bolezni, slabih odnosov… Namreč, ko se tako kot jaz, vse življenje bojuješ z določeno boleznijo in travmami, ki so posledica slabih družinskih odnosov, se ti vse to še samo kopiči v življenju. In ravno to te kasneje pripelje do situacij in spoznanj, ko se samo še vprašaš:

»Kaj še lahko naredim, da to spremenim?«

Moj odgovor je bil, da vse to premagam in tudi odstranim iz mojega življenja.

In veš kaj? Uspelo mi je!

In kako mi je uspelo?

 • Ker sem sama iskala pri tem rešitve in se na podlagi tega tudi veliko izobraževala ter učila.

Pot pa me je medtem vodila po čudovitih seminarjih, s prekrasnimi mentorji in učitelji, ki so mi pomagali pri tem, da sem resnično lahko potegnila veliko znanja.

Tako na področju osebne intuicije, osebne rasti in motivacij, saj sem  med drugim bila udeležena na seminarju Jay Shetty-ja, kjer sem prav tako dobila čudovito osebno izkušnjo, da sem lahko komunicirala z njim.

Do vseh izobraževanj in šolanj za Access Bars praktika in Facilitatorja, ter praktika ostalih Accessovih telesnih procesov, do izobraževanja za praktika pri Body Truman za aromatehniko Symphony of the cells in še kaj bi se našlo.

Ter seveda nenazadnje šolanja za refleksoterapevta za izvajanje refleksne masaže rok in nog, protibolečinske tehnike in metamorfne tehnike.

 • Ker sem si po svojem fizičnem zlomu, ki me je z hudo boleznijo za nekaj mesecev "odrezal od sveta" in mi onemogočal gibanje, zastavila cilj da to spremenim in začnem popolnoma novo življenje.
 • Ker sem se odločila, da se bom cenila, spoštovala, imela rada, se ljubila in predvsem negovala in skrbela za svoje telo tako, da bom lahko delala to, kar mi daje veselje in energijo, da lahko obenem še skrbim za svojo družino in svoje drage.
 • In ker sem kljub vsemu imela še vedno pogum, da se svetu pokažem takšna kot sem. Z vsemi svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi. Ker le tako pridejo prave osebe, ljudje in stranke k meni. Takšni, ki me sprejmejo takšno kot sem. Z vsemi mojimi lastnostmi. Takšni, ki vam lahko pomagam in s katerimi je veselje delati.

Izredno rada tudi prirejam in organiziram dogodke, kot so npr. Access Bars delavnice, Access Bars izmenjave, kjer se družimo, pogovarjamo ter drug drugega motiviramo.

Udeležujem se tudi raznih drugih dogodkov, kjer prav tako rada sodelujem kot prostovoljka, kot so npr. predavanja o dobrem počutju, kako poskrbeti zase in za svoje telo ter med drugim sodelujem tudi kot prostovoljka v ptujskem društvu Liga na Ptuju (skupina za samopomoč pri epilepsiji).

Skratka, zelo rada se povezujem z ljudmi, jih poslušam in seveda jim tudi pomagam, če si tega želijo in mi to dopustijo.

Do sedaj sem organizirala že kar nekaj dogodkov:

 • Access Bars delavnice na Ptuju
 • Access Bars izmenjave doma in v naravi (Rimski kamp Ptuj)
 • Brezplačne predstavitve Access Bars na Ptuju (v Furstovi hiši in na Rancariji 2019)

Seveda pa mojih projektov in predstavitev še zdaleč ni konec. Veliko novega in zanimivega še pripravljam in sem odprta za razna izobraževanja.

Rada pa tudi sodelujem pri drugih projektih in delavnicah, kamor me povabijo in kjer sem jim lahko velik doprinos.

Sem pa vsekakor tudi:

 • Mama in žena. Imam dve čudoviti hčerki in moža, ki me nenehno podpirajo in mi stojijo ob strani.

In ti je tudi moj razlog, ZAKAJ to počnem. Zato, da sem jim končno lahko bolj na razpolago. Da, ko sem z njimi, sem prisotna in nisem nekje drugje z mislimi in besedami. Da imamo več časa, ki ga preživimo skupaj, se družimo, se pogovarjamo, skupaj rešujemo izzive, probleme, raziskujemo in seveda drug drugemu pomagamo. Kajti to je najpomembneje. Da smo se voljni poslušati, pogovarjati in si tudi drug drugemu pomagati. Brez obsojanj.

 • Po izobrazbi sem sicer ekonomski tehnik z več kot 22 let delovnih izkušenj v knjigovodstvu in računovodstvu, kot tudi v administraciji in financah. Tudi delo z ljudmi ni bilo nikjer tuje.
 • Sem pa tudi nekaj časa imela svojo butično prodajalno s čokoladami in pravimi čaji na Ptuju, kjer sem se prav tako naučila novih veščin, tako s področja prodaje in komunikacije s strankami.
 • Obožujem dobro, domačo hrano, odlično skuhano kavo in seveda tudi čaj. Posladkam se najraje s črno čokolado (če sem odkrita, z Luciferjevo čokoladico). Rada tudi potujem in odkrivam nove kraje, kulturo in navade.
 • Sem ljubiteljica živali, narave, gozdov, rek, morja, jezer. Tudi vrtnarim in si z veseljem pridelam domačo zelenjavo, obožujem dišeče cvetlice in grmovnice. Rada kuham marmelado, s katero se sladka cela moja družina.
 • Rada berem, včasih celo več knjig hkrati. Najraje sicer o osebni rasti, zdravju, financah in seveda o vzgoji otrok. Nikakor pa ne spregledam kakšnega čudovitega romana, polnega doživetij in skrivnosti, ter včasih še kakšne čudovite pravljice. Cenim stare stvari in nekatere tudi zbiram, npr. kovance.

Skratka, veselim se vsakega dneva posebej in sem hvaležna za vse, kar mi je življenje ponudilo in dalo na izbiro. In za nič na svetu tega ne bi spremenila.

To je moja pot in hvaležna sem za njo.

In tudi ti si lahko tista oseba, ki se mi lahko pridružiš in si najdeš svojo pot.