O meni

Sem Simona Emeršič, rojena štajerka, po duši in koreninah pa primorka, ki zadnjih 25 let uživa v raziskovanju in odkrivanju vsega, kar lahko izboljša tvoje in moje življenje.” in sicer tebe, kot majhne punčke .

Simona Emeršič

Že kot otrok sem vedela, da je moje poslanstvo ponuditi temu svetu nekaj več:

Pomagati ljudem

Moja ljubezen do sedanjega poslanstva se je razvila, ker sem iskala naravne in telesu prijazne pristope za svojo bolezen. Že od rane mladosti živim z epilepsijo, zaradi katere sem veliko časa preživela v bolnišnicah, prejemala zdravila po katerih sem se velikokrat počutila še slabše in v zadnjih letih postala še veliko bolj razdražljiva, kot tudi imunsko neodporna na druge bolezni.

Zato sem se odločila, da najdem rešitev za svoje težave.

To mi je tudi uspelo!

Veš kako?

Tako, da sem zadnja leta svoj prosti čas in energijo posvetila različnim izobraževanjem in usposabljanjem, ki so mi pomagala, da sem se bolje počutila.

V nekem trenutku  sem začutila, da tehnike in znanja, ki so meni tako izboljšala Življenje, delim tudi z drugimi. In tako zadnja tri leta, z velikim veseljem in radostjo svoj čas namenim temu, da tako tebi, kot vsem ostalim nudim različne tretmaje,  za boljše počutje in bolj kvalitetno zdravje.

Obenem pa ti s temi tretmaji omogočam, da sebi nameniš svoj čas in se v mojih prostorih  Dotika lahkotnosti res sprostiš ter napolniš z novo in svežo energijo, ki jo vsakodnevno potrebuješ za opravljanje vsakdanjega dela, kot tudi za tvojo družino in prijatelje.

Malo, da se ti javim po delavnici...
Občutek je lahkoten!
Včeraj sem še možu naredila barse, pa še mami... In mož me je iz službe klical, je rekel, da se kar tako super počuti. Je rekel: "Joj, kak mam prazno glavo".

Kaj je še lahko boljše, kot to!?

Hvala ti za nesebično posredovanje tvojega znanja. Res mi je vesolje dalo veliko lepega v soboto.

Moje poslanstvo pa ni le to!

Prav tako sem mama dvema čudovitima puncama in partnerka mojemu možu že dobrih 27 let.

Obenem pa sem strastna ljubiteljica narave in vsega, kar nas obdaja. Vode, planin, cvetlic, kot tudi živali.

Sem ljubiteljica vode@@planin@@cvetlic@@živali,

Zato si svoj čas krajšam z vrtnarjenjem in pridelavo svoje zelenjave, katero tudi z veseljem s kom podelim. Seveda pa rada tudi kaj domačega skuham, še posebej, ko je sadja obilo in se lahko igram s kuhanjem različnih marmelad.

Simona Emeršič Dotik lahkotnosti

Sem tudi gurman, zato obožujem dobro hrano, kot tudi odlično kavo in prave čaje. Rada pa imam predvsem bolj zdravo in domačo hrano, še posebej iz našega domačega okolja.
Pomembno mi je tudi v kakšnem okolju živim, zato tudi rada poskrbim, da je moje okolje čisto. Ne samo doma ampak tudi zunaj, v naravi in okolici kjer živim. Zato mi ni odveč, da tudi kaj očistim v naravi.

In kot si morda že slišal-a:

« Kakršen odnos imaš do narave in okolja, imaš tudi do sebe in drugih ljudi«.

Če želiš da ti pomagam spremeniti in izboljšati odnos s tvojim telesom, dobrim počutjem in uravnati energijo, da boš pripravljena uresničiti sanje in cilje, ki si jih že dolgo želiš in te kličejo, klikni spodaj in izberi storitev, ki te nagovori.