O meni

Simona Emeršič

Kdo sem?

Sem Simona Emeršič. Končala sem srednjo ekonomsko šolo in s tem pridobila poklic ekonomskega tehnika. S pomočjo tega poklica sem si ustvarila več kot 20-letno delovno kariero na področju knjigovodstva in financ. Vendar to ni bilo zame. Tudi ko sem bila samostojni podjetnik in s tem sama sebi šef, nisem bila srečna biti zaprta za štirimi stenami po osem ur, pet dni na teden.

Po naravi sem ljubeča in vedno pripravljena pomagati ljudem v njihovih stiskah, saj sama dobro vem, kako zna biti hudo, ko ti ne želi nihče pomagati in njihova pomoč izgleda takole: »Saj bo.« Ne, ne bo se samo od sebe nič rešilo. Res je, da čas zaceli rane, a problemov ne reši oz. izbriše. Zaradi tega zavedanja sem vedno rada raziskovala, prebirala in se izobraževala, da bi lahko pomagala tako sebi, kot svojim bližnjim in tudi drugim.

Vendar se moja zgodba, kjer sem postala to, kar sem sedaj, začne komaj pred par leti. Namreč takrat sem zaradi zdravstvenih težav morala opustiti delo v pisarni, katero je močno načenjalo moje že tako šibko zdravje. Vendar mojih težav z zaključitvijo tega dela ni bilo konec. Ker sem bila brezposelna so bile takrat skrbi zaradi primanjkovanja denarja, sčasoma tudi zaradi dolgočasja doma in kmalu se je vse samo kopičilo. Naenkrat sem samo pretrgala to brezposelno rutino in se odločila, da se bom končno po več kot 40ih letih posvetila sama sebi.

In tako sem se junija 2018 udeležila svoje prve delavnice Access Bars. Ker se mi je zdelo precej zanimivo, sem nadaljevala obiskovanje teh delavnic in sčasoma je moje življenje postalo drugačno. In to ne v slabem smislu. Spremenilo se je moje videnje na življenje – nisem več bila v dilemi, kaj je moje poslanstvo. Končno sem samozavestno lahko rekla zakaj obstajam: »Na svetu sem zato, da pomagam drugim spregledati, kako lepo zna biti življenje.« Bonus tega, se je moje zdravje precej izboljšalo, prav tako odnosi in finančno stanje.

In od takrat naprej, se je moja želja po Access Barsih samo še večala in z njo so prihajala tudi nova znanja Access Consciousness-a® in tehnike (praktik za Access MTVSS telesne procese, praktik za Energetski Facelift, praktik za Korekcijo vida) ter med drugim tudi certifikat Access Bars Fascilitator.

Ker sem med drugim sama epileptik, prav tako imam pogosto migrenske glavobole in težave s ščitnico, so se vse tehnike, ki sem se jih naučila in jih preizkusila na sebi, izkazale za več kot učinkovite in jih z velikim veseljem redno uporabljam še naprej, saj se sedaj zmanjšujejo težave, ki so prej grenile moje življenje. Posledično tudi končno spim, saj prej včasih nisem po celo noč zatisnila oči zaradi skrbi.

Access Bars je spremenil življenje oz. počutje tudi mojim družinskim članom, še posebej rad se ga poslužuje moj mož, saj lažje opravlja svoje fizično naporno delo in se spopada s stresom v službi – sedaj se sploh več ne obremenjuje s službenimi situacijami. Tudi mojima hčerama je omogočil, da svoje šolske obveznosti opravljata z lahkoto in nista več napeti, kot sta bile prej zaradi šole.
Skratka, Access Bars in vse preostale tehnike Access Consciousness-a® nam omogočajo, da v današnjem tempu življenja, ki ga imamo, živimo življenje lahkotnejše, bolj polno in radostno s tem, ko se začnemo zavedati, da se vse začne pri nas samih. Zato je toliko bolj pomembno, da začnemo živeti življenje tako in se vsak dan zahvalimo za vse kar imamo in izkoristimo vse možnosti, ki so nam ponujene ter se vprašamo: Kaj vse je še mogoče?

Jaz osebno pa vam z osvojenimi tehnikami Access Consciousness-a® lahko pomagam do tega zavedanja.

Poskusite, res vam ne bo žal.