Kaj si resnično želite zase?

kaj-si-resnicno-zelite-zase-dotik-lahkotnosti
Tudi vi v sebi čutite, da to kar sedaj počnete ni prava izbira za vas?

Dragi moji.

Tokrat bom z vami delila nekaj, kar sem se sama spraševala dolga leta. In sicer: “Kaj si resnično želim zase?”

Verjetno vas je veliko v trenutku odgovorilo na to vprašanje, a to še ne pomeni, da resnično vemo, kaj si želimo. Tudi sama sem veliko časa oz. let potrebovala, da sem odkrila, kaj si resnično želim zase. In iskreno, sem se na žalost morala zlomiti in sesuti da sem prišla do tega spoznanja. Takrat sem pogledala resnici v oči ter si priznala, da je čas, da naredim nekaj zase ter se ne oziram več na mnenja drugih, kaj je dobro in kaj ni. Namreč to, kar je dobro za nekoga drugega, ni nujno, da je dobro za nas. A žal mi velikokrat ne vidimo tega tako in slepo sledimo ljudem ter počnemo to kar bi naj bilo prav. Ker pač tako počne večina. Vendar, a je to resnično prava izbira za vas, ali je to od nekoga drugega? In kaj bi v resnici izbrali, če bi izbirali samo za vas?

Torej, če tudi vi v sebi čutite, da to, kar sedaj počnete ni za vas, se za trenutek ustavite in vprašajte: “Kaj je prava izbira za mene?” in “Kaj si resnično želim zase?”

Ne iščite odgovorov, ampak se le prepustite in videli boste, kmalu se bo v vas pojavilo zavedanje, kaj je resnično prava izbira za vas. Tako kot se je to pojavilo meni.

In vaše življenje bo kmalu postalo lepše.

Vaša Simona 🙂

Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja