Kaj je moja izbira danes?

kaj-je-moja-izbira-danes-dotik-lahkotnosti
Se sploh zavedamo, kaj si izbiramo in za koga izbiramo?

Zagotovo že marsikdo med vami ve, da se je obdobje retrogradnega Merkurja zaključilo in da se pomika nazaj. To pomeni, da lahko zadihamo bolj lahkotno in se začnemo premikati naprej. A še preden začnete z vsemi svojimi projekti in doseganji ciljev, ki ste si jih zastavili, bi vam najprej naslovila vprašanje: Kaj je moja izbira danes?

Zanimivo vprašanje, a ne?

Ali se sploh zavedamo, kaj si izbiramo in za koga izbiramo? Sama sem namreč ugotovila, da sem večino svojega življenja izbirala za druge. Vsakokrat, ko sem se namenila storiti kakšno stvar, sem namreč delovala iz tega, da bom zadovoljila druge. In se sploh nisem zavedala, da si moje telo želi drugačne izbire. Izbire, ki bo dobra najprej zame in nato še za ostale. Pa naj bo to moja družina, sorodniki, prijatelji, … Vedno sem nekako delovala tako, da sem izbrala tisto, kar bo najprej ustrezalo drugim in šele nato meni.

Pa se vam zdi, da so to pravilne izbire? Pri meni se je izkazalo, da niso. Svoje telo sem privedla do tega, da se mi je uprlo in ni želelo več pravilno delovati. Preprosto sem močno zbolela tako fizično kot psihično.

Ampak ali je res potrebno, da se uničujemo? Da si zatiskamo oči pred resnico, kaj si mi resnično želimo zase? Samo zato, da ustrežemo našim bližnjim in okolici. Ali ne bi bilo bolje, da bi prisluhnili sebi in si izbrali vse tisto, kar osreči nas? Pa naj bo to sprehod, plavanje, masaža, pijača s prijatelji. Dovolimo sebi, da se osrečimo. Saj le tako lahko potem resnično osrečujemo tudi druge.

Vprašajte se torej: Kaj je moja izbira danes? In izbirajte zase. Če smo sami srečni, so posledično tudi ljudje okoli nas.

Vaša Simona 🙂

Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja