Ženski vikend na Pohorju

Ženski vikend na Pohorju

Se ti kdaj zazdi, da v vseh opravilih in vsakodnevnem hitenju ne prepoznaš več sebe, lastnih želja in hrepenenj?

Da si se znašla v oklepu službe, otrok, partnerja, gospodinjskih opravil in nase nevede pozabila?

Verjemi, nisi edina. Veliko nas je…

Kajti avtentična ženska je v modernem Zahodnem svetu že davno izginila, današnje moderne ženske, pa so velikokrat v moških energijah. Kar seveda ni nič narobe, vse dokler ne spoznamo, da večino svojega časa namenjamo drugim, še posebej moškim.

Brez resnične lepote naravne ženskosti, ki obstaja v vseh nas Ženskah, ne moremo obstajati.

Kriza ženske identitete, s katero se zmeraj več ženske populacije sooča, ni nič drugega kot izguba stika s svojo avtentično žensko naravo.

Zato je dobro najti tiste spodbude, ki nam prevetrijo misli in nas nagovarjajo k rasti, spodbudijo samozavest in nas vrnejo v ustaljene tirnice, predvsem pa nazaj k sebi.

Ko smo pripravljene iti do konca v odkrivanju lastne šibkosti, nam notranji viri naše ženske moči spet postanejo dostopni.

Potem nas ta ista moč, ki nas je vlekla nazaj in ustavljala, lahko povleče naprej.

Druženje z ženskami, ki si želijo enako kot ti, se želijo osvoboditi primeža sodobnega načina življenja in spet začutiti notranji ritem sebe, ritem ženske in svojih potreb, je zato še kako dobrodošel v današnjem času.

Le tako lahko pridemo v stik s svojo avtentično naravo, z žensko energijo ter z ljubeznijo do sebe. Da se povežemo s sabo, z naravo, se začutimo, se negujemo in kar je najpomembneje, da se cenimo in cenimo svoj čas, ki nam je vsem dan, da ga izkoristimo zase.

Zato je Ženski vikend na Pohorju, ki se bo odvijal od 25. do 26. marca 2023 v objemu tisinih dreves, več kot dobrodošel.

Saj ti bo omogočil povezanost z globoko naravo ženske duše in te ponovno povezal s sabo.

195,00

Na tem vikendu, pa ne boš odkrivala le sebe, spuščala oklepe in ujetosti sodobnega načina življenja, ampak se boš tudi dala malo na OFF od vsega skupaj, si nabrala novih moči, napolnila baterije in se prepustila prijetnemu sproščenemu ženskemu druženju.

In zakaj bi to naredila?

Ker je skrajni čas ZATE!

Saj ko si srečna TI, so srečni tudi drugi.

Ko si zadovoljna TI, so lahko zadovoljni tudi drugi okoli tebe (družina, sodelavci, prijatelji).

Kajti le SREČNA in ZADOVOLJNA ženska je tista, ki lahko daje več in sprejema več.

In kdaj, če ne zdaj, na tole čudovito pomlad, natančneje v mesecu marcu, ki je namenjen ravno nam ženskam, je čas, da presekaš začarani krog in se znebiš napetosti, utrujenosti, izčrpanosti, nezadovoljstva in občutka nemoči, v katerem morda trenutno si ali pa se vsake toliko uloviš?

Čas je da poskrbiš ZASE!

🤍 Da si vzameš oddih od biti mama, žena, sestra, hčerka…

🤍 Da si vzameš oddih od biti šefica (v službi) ali ena od zaposlenih v podjetju …

🤍 Da si vzameš oddih od  vsakodnevnih opravil in obveznosti, pranja in likanja čez vikend …
Ter si dovoliš,

🤍 Da si en VIKEND BREZ skrbi, brez stresa, brez obveznosti, brez otrok, …

🤍 Da se posvetiš SAMO SEBI  in svojemu telesu.

🤍 Da se prijetno UMIRIŠ, nežno razgibaš, s polnimi pljuči nadihaš svežega zraka, se radostno nasmejiš v prijetni družbi na ves glas in se vsaj malce čarobno razvajaš.

Zato te iz srca in iskreno povabim, da si nameni nekaj ČASA SAMO ZASE!

Da ta čas preživiš skupaj z mano in še nekaj ženskami, ki potrebujemo isto kot TI…

Potrebujemo SPROSTITEV, UMIRITEV, SVEŽ ZRAK, MEDITACIJO, SPREHOD V NARAVI, ZVOKE GLASBE, NEGOVANJE TELESA, POVEZOVANJE IN PRIJETNO DRUŽENJE z enako mislečimi in negovalnimi ŽENSKAMI.

Ženskami, ki ne želimo biti le mame, žene, partnerke, učiteljice, podjetnice, delavke…
Ampak se želimo začutiti, biti srečne, zadovoljne, zdrave, vitalne in biti na svoji poti življenja polne energije, kreativnosti, nežnosti, ljubezni …

In kdaj ter kje točno to lahko smo?

V soboto 25.03. in nedeljo 26.02.2023, v Hotelu Tisa*** Pohorje, ki se nahaja v prelepem naravnem okolju pohorskih gozdov na 912 metrih nadmorske višine, kjer lahko zadihamo s polnimi pljuči ter začutimo lepoto in bogastvo neokrnjene narave.

Kaj vse bomo počele?

👉 Se RAZGIBAVALE s Chi Gong vajami za več energije in prizemljitev.
👉 SPREHAJALE in imele kratki POHOD v čudoviti naravi Pohorja po bližnji okolici.
👉 Se naučile ZAVESTNEGA DIHA.
👉 MEDITIRALE in se naučile povezovanja z naravo in vsem okoli nas.
👉 Imele kratko delavnico REFLEKSNE MASAŽE NA STOPALIH IN OBRAZU za boljšo pretočnost limfe, detox telesa in splošno boljše počutje.
👉 Se naučile postavljati vprašanja, ki nas popeljejo do bolj zavestnega ustvarjanja življenja.
👉 Ter se POSLADKALE s pravo POHORSKO OMLETO, katere recept je nastal leta 1952 v hiši, kjer stoji sedanji hotel Tisa.

In ne nazadnje se povezovale, se družile, si izmenjale mnenja, ter si preprosto dovolile biti sproščene, odprte za nove možnosti ter biti ženske, kakršne si želimo.

In kaj vse še vključuje ta vikend?

👉 1x NOČITEV z zajtrkom in večerjo v dvoposteljni sobi v hotelu Tisa*** na Pohorju
👉 turistično takso v višini 1,50 EUR na dan po osebi
👉 dobrodošlico (rogljički, slano pecivo, sadje…)
👉 namestitev v več posteljnih sobah 1/2 ali 1/3 s TWC, TV, telefon, WIFI
👉 samopostrežne obroke (možnost dietne in vegetarijanske hrane)
👉 koriščenje SAVNE, fitnes studia
👉 ter DARILA presenečenja.

Vse ostale vsebine in aktivnosti se prilagodijo željam skupine.
Bivanje v enoposteljni sobi in kosilo je z doplačilom.

In kolikšen je tvoj prispevek za tale vikend odklop za ženske?

za SOBOTO 25.03.2023 in NEDELJO 26.03.2023

(z bivanjem v dvoposteljni sobi, s polpenzionom in vsebinskim programom)

👉 Zgodnje PRIJAVE (znižana cena): do sobote 5.3.2023 je prispevek SAMO 165€/osebo (prihranek 30€/osebo) 

PAZI!

Po izteku datuma za zgodnje prijave velja POLNA CENA = 195,00 €/osebo

​​Ob REZERVACIJI se poravna AKONTACIJA = 45,00 €/osebo, na poslovni račun Simona Emeršič s.p., s čimer je vaše mesto fiksno rezervirano, velja tudi za zgodnje prijave do 05.03.2023.

RAZLIKA v višini 40,00 EUR za zgodnje prijave, oziroma 70,00 za prijave po  6.3.2023 naprej  se poravna najkasneje do 20.03.2023 (prav tako na poslovni račun Simona Emeršič s.p., na podlagi prejetega predračuna po prejeti prijavi oz. vplačani akontaciji).

Hotelski del za polpenzion in turistično takso v višini 80,00 EUR (brez kosila), pa se lahko poravna direktno v hotelu Tisa*** (možnost plačila s kartico ali gotovino).

DOPLAČILA:

Kosilo: 18,00€ po osebi
Bivanje v enoposteljni sobi: 10,00€ po osebi
Dogovorjene akcijske cene za bivanje v hotelu Tisa 3* in dodatne ugodnosti veljajo samo za udeleženke tega vikenda.

POZOR!
Ker je število mest na ženskem vikendu omejeno na 15 udeleženk, je možnost prijave na ženski vikend možno opraviti najkasneje do 17.03.2023 na info@dotiklahkotnosti.si, s vplačilom akontacije na poslovni račun, ki ga prejmete ob prijavi. V primeru odpovedi iz moje strani  zaradi bolezni se vam vplačana akontacija v celoti povrne. Prav tako v primeru najkasneje do 22.03.2023 odpovedi zaradi bolezni iz vaše strani.

In zakaj bi tega vikenda z mano na Pohorju sploh udeležila?

🤍 Zagotovo zato, ker ne samo da se bomo imele čas družiti in še bolje spoznavati, imela boš tudi svoj čas zase, brez likanja, pranja, kuhanja in skrbi kaj vse še moraš postoriti.

🤍 Odkrila in naučila se boš tudi nekaj uporabnih pripomočkov in tehnik, ki ti bodo pomagale pri vsakodnevnem soočanju s stresnimi ali malce manj stresnimi situacijami, tako doma kot v službi.

🤍 Kot udeleženka tega vikenda, pa boš po končanem vikendu, deležna še naprej moje mentorske podpore, v zaprti FB skupini.

🤍 Prav tako pa boš kot udeleženka tega vikenda, upravičena do 25% popusta na vse masaže in tretmaje do konca leta 2023, ki jih izvajam v Dotiku lahkotnosti.

🤍 Medtem, ko ti bom na ženskem vikendu, v nedeljo od 14. do 17. ure  prav tako na voljo za 20 minutno energetsko masažo hrbta, po simbolni ceni 15,00 EUR.

Zagotovo pa to ne bo vse, kar boš prejela. Prejela boš še veliko več, a vsega ti žal ne morem takoj razkriti. Zato je najbolje, da se čim prej prijaviš, ter si izbereš ta ženski vikend zase in za razvajanje ter sproščanje svojega telesa.