Valentinova ponudba

Valentinova ponudba

Ste vsako leto zaskrbljeni, ko razmišljate, kaj podariti svoji ljubljeni osebi za valentinovo?

Medtem ko so rože in čokolada vedno klasična ideja, lahko to valentinovo naredite posebno, tako da rezervirate čas za sprostitev z masažo.

Masaže namreč povečajo sproščanje dopamina, oksitocina in serotonina v možganih. Sproščanje teh kemikalij pa vodi do večjega občutka veselja in sprostitve.

Na voljo sta dva paketa: “Zanjo” in “Zanj”.

Paket “Zanjo” vključuje 2 tretmaja masaže glave in stopal.

Paket “Zanj” vključuje 2 tretmaja tibetanske refleksne masaže vratu in glave.

55,00

Valentinovo darilo lahko podariš v obliki darilnega bona, ki ga lahko prevzameš osebno ali ti ga pošljem po pošti.

Valentinova ponudba Zanjo:

  • 2x 45 minut masaže glave in stopal

Masaža glave in lasišča je nežna do srednje močna masaža. Sprošča napetost, poveča energijo, daje koži mladosten videz, zmanjšuje gubice, prekrvavi obrazne mišice in pospeši rast novih las.

Masaža glave in lasišča se svetuje vsem, ki trpijo za kroničnimi in tenzijskimi glavoboli, ljudem, ki imajo stresno delo, se težko sprostijo ali trpijo za nespečnostjo.

Ljudje imamo na glavi in na lasišču ogromno živčnih končičev in posebnih refleksnih točk. Nekateri strokovnjaki zagovarjajo, da jih imamo na lasišču celo več, kot na stopalih.

Z masiranjem teh točk si lahko pomagamo lajšati napetost, stres, spodbudimo prekrvavitev v koži, kar posledično pozitivno vpliva tudi na našo kožo, saj se s tem koža hitreje obnavlja in ostaja dlje časa napeta in prožna.

Ne pozabimo pa da lahko z masažo obraza spodbudimo limfni sistem, ki pripomore pri odpravljanju zabuhlosti na obrazu.

Z masiranjem lasišča ugodno vplivamo na celotno telo. Pripomore pa tudi k boljši rasti las, saj bodo lasje z boljšo prekrvavljenostjo tako lažje dobili potrebna hranila in hitreje rastli.

S tem bodo postali močnejši in bolj prožni z zdravim in lepšim leskom.

Medtem, ko je masaža nog in stopal masaža, pri kateri masiramo spodnji del nog spredaj in zadaj ter stopala. Masažo priporočamo pri utrujenih, težkih, oteklih nogah, krčih v nogah, zmanjšani gibljivosti sklepov in motnjah v cirkulaciji.

Odlična pa je tudi za povečanje imunske odpornosti (pogosti prehladi, viroze, angine), pri težavah s hrbtenico (napetost mišic, išias, bolečine v križu, vratu ali katerem drugem delu hrbtenice), pri živčni in mišični napetosti ter nespečnosti kot tudi pri glavobolih. Spodbuja pa tudi  ustvarjalnost, produktivnost in miselno koncentracijo (pri otrocih in odraslih).

Valentinova ponudba Zanj:

  • 2x 45 minut tibetanske refleksne masaže vratu in glave

Tibetanska refleksna masaža vratu in glave je sodobna oblika refleksoterapije avtorice Lone Sorensen, ki je zasnovana na starem tibetanskem sistemu zdravljenja, vendar posodobljena z dodanimi tehnikami iz indijskega, perzijanskega, grškega in kitajskega sistema zdravljenja.

Tretma se izvaja ležeče ali sede na refleksnih conah vratu in glave. S stimulacijo določenih točk in con delujemo na živčevje, sproščamo mišice in tetive celega telesa, telesna drža se izboljša. Z delom na točno določene cone se sprostijo medvretenčni prostori celotne hrbtenice in na tak način izboljšamo pretok krvi, limfe, energije in živčnih impulzov.

Tretma je odlična izbira za vse, ki se soočate z zakrčenostjo vratnih mišic. Ob dolgotrajnem stresu, sedenju za računalnikom, vedno istih gibih z rokami, se najprej zakrčijo vratne mišice.

Tibetanska refleksna terapija je primerna za vse, katerih težave so posledice slabe drže.

Od drže telesa in zdravja hrbtenice je odvisno, kako so oživčeni naši notranji organi. V kar 85% primerov je slaba drža posledica nesimetrične zakrčenosti mišic, ki nastane zaradi človekovih čustvenih reakcij. Ob dolgotrajnem stresu se najprej zakrčijo mišice vratu in povzročijo glavobole, lahko tudi vrtoglavice.

Med tretmajem delujemo prav na ta področja, zato je že po prvem tretmaju velikokrat začutiti lahkotnejši in sproščen občutek v vratu, glavi in ramenskem predelu.

Tibetanska refleksna terapija vratu in glave ni primerna za osebe, ki imajo večje težave z osteoporozo in hernijo vratnih vretenc. V takšnih primerih se tretma izvaja na stopalih.