Refleksna masaža z obravnavo čaker

Refleksna masaža z obravnavo čaker

Refleksna masaža z obravnavo čaker

Refleksna masaža z obravnavo čaker je namenjena temu, da se vzpostavi stik z energijskim telesom stranke. Delovanje na čakre vpliva naprej na organe in energijsko telo, ki ga izbrani center polni s točno določeno frekvenco.

Tretma traja 60 minut.

42,00

Kaj je refleksna masaža z obravnavo čaker?

Čakre so energijska središča in predstavljajo sistem napajanja z energijo iz okolja, zemlje in vesolja. Čakre energijo iz okolja spreminjajo v kvaliteto ali valovno dolžino, ki jo potrebuje telo.

Kadar je naš energijski ovoj cel(aura), pomeni, da čakre delujejo harmonično, kar omogoča ravnovesje našega telesa in duha. Kadar pa pride do blokad na nivoju čaker nastopi neravnovesje in telo se posledično odzove najprej s slabim počutjem in razpoloženjem, občutkom utrujenosti, praznosti in pomanjkanjem energije ter kasneje tudi z resnejšimi obolenji.

Pri refleksni masaži stopal ali rok maser oz. terapevt vzpostavi stik z energijskim telesom stranke. Njegova osredotočena pozornost na obdelavo izbranega centra okrepi njegovo delovanje. Delovanje na čakre vpliva naprej na organe in energijsko telo, ki ga izbrani energijski  center polni s točno določeno frekvenco.

Energijski centri delujejo kot kontrolna vozlišča, preko katerih lahko vzpostavimo stik z več energijskimi nivoji človeka in obenem posredno delujemo tudi na njegovo fizično telo.