Refleksna masaža z metamorfozo

Metamorfna tehnika

Refleksna masaža z metamorfozo

Refleksna masaža z metamorfozo (metamorfna tehnika) je nežna in popolnoma varna metoda samozdravljenja, notranje transformacije in osebnega razvoja, pri kateri se praktik metamorfne tehnike nežno dotika refleksnih con hrbtenice na stopalih, dlaneh in na glavi.

Tretma traja 60 min.

42,00

Kaj je metamorfna tehnika?

Metamorfoza je pojav, da dobi kdo ali kaj drugačno vsebino, obliko, “sprememba ali preobrazba”, bodisi duševna bodisi fizična.

Metamorfna tehnika je čudovita, preprosta in izjemno učinkovita tehnika samozdravljenja, notranje preobrazbe in osebnega razvoja. Že sama beseda metamorfoza pomeni preobrazbo, spremembo. Rezultat metamorfne tehnike so lahko spremembe tako na razumskem, čutnem  in vedenjskem kot tudi telesnem nivoju. Zato je primerna za vse, ki si želite pozitivnih sprememb. Odlična je tudi pri nosečnicah, saj lahko med med popadki porodnici metamorfna tehnika zelo pomaga.

Z nežnim kroženjem po refleksnih conah hrbtenice na stopalih, dlaneh in na glavi sprostimo in spodbudimo ujeto življenjsko energijo, ki sproži notranjo in trajno preobrazbo. Vse spremembe se zgodijo naravno in spontano – stari negativni vzorci in travmatične izkušnje, ki nas omejujejo, se osvobodijo, preobrazijo ali opustijo. Tako lahko oblikujemo nove vzorce, ki podpirajo naše življenjsko poslanstvo.

Metamorfna tehnika je metoda, s katero lahko:

Tvoje življenje ponovno postane barvito, radostno, spoznaš zakaj si tukaj in kdo v resnici si!

Varna je za vsakogar, saj zdravstvenih omejitev oz. kontraindikacij za metamorfno tehniko ni!