Paket “Znebimo se bolečine v vratu in ramenih s Tibetansko masažo vratu in glave”

Znebimo se bolečine v vratu in ramenih s Tibetansko refleksno masažo vratu in glave in se podajte na potovanje mirne preobrazbe!

Vstopite v svet sprostitve in pomlajevanja s sodobnim pristopom k tibetanski refleksologiji, starodavnemu zdravilnemu sistemu, ki ga je priznana Lone Sorensen posodobila s tehnikami iz indijske, perzijske, grške in kitajske tradicije. Ta izjemna terapija se osredotoča na vrat, glavo in zgornji del hrbta ter ponuja edinstveno mešanico sprostitve in celostnega dobrega počutja.

162,00

Odkrijte prednosti tibetanske refleksne masaže vratu in glave

Holistično pomlajevanje: Potopite se v celostno potovanje, ki ne obravnava le določenih točk v vratu in glavi, temveč spodbuja splošno dobro počutje, zaradi česar boste osveženi in okrepljeni.

Odpravljanje stresa in sproščanje: Z blagodejnim dotikom tibetanske refleksologije raztopite napetost in stres ter ustvarite svetišče miru sredi življenjskega vrveža.

Izboljšan pretok energije: sprostite energetske poti v vratu in glavi ter tako spodbudite boljšo cirkulacijo in vitalnost po celotnem telesu.

Mentalna jasnost:  Uživajte v mentalni jasnosti, ki vam daje občutek ravnovesja in osredotočenosti za spopadanje z življenjskimi izzivi.

Izključna ponudba paketa: Kupite 3, dobite 1 brezplačno!

Izboljšajte svoje dobro počutje z našo ekskluzivno paketno ponudbo. Kupite tri seanse tibetanske refleksoterapije in si privoščite četrto seanso popolnoma brezplačno. S tem vas želimo spodbuditi, da sprostitev postane stalen del vašega življenjskega sloga.

Kdo ima lahko koristi?

Tibetanska refleksoterapija je zelo učinkovita pri odpravljanju težav, kot so slaba drža, mišična napetost, glavoboli, bolečine v sklepih, odrevenelost, revmatična obolenja, visok krvni tlak, nespečnost, omotica, hormonsko neravnovesje in drugo. Lahko celo izboljša simptome, povezane z Alzheimerjevo boleznijo, demenco in Parkinsonovo boleznijo.

Kako deluje?

Pri tem tretmaju v ležečem ali sedečem položaju stimuliramo določene točke na refleksnih območjih vratu in glave. Z usmerjanjem na ta območja aktiviramo živce, sprostimo mišično napetost in izboljšamo splošno držo. S tretmajem lahko ublažimo napetost vratnih mišic, ki je posledica dolgotrajnega stresa, uporabe računalnika ali ponavljajočih se gibov rok.

Kaj lahko pričakujete?

Po seansi stranke pogosto občutijo večjo sproščenost v predelu vratu, glave in ramen, globok občutek dobrega počutja po vsem telesu, izboljšano prekrvavitev glave in večjo zavest. Različni odzivi so pozitivni pokazatelji oživljene telesne vitalnosti.

Opomba: Tibetanska refleksoterapija za vrat in glavo ni primerna za posameznike s hudo osteoporozo in težavami s herniranimi vratnimi vretenci. V takih primerih se priporoča refleksoterapija stopal.

Rezervirajte tretmaje še danes in izkusite pomlajevalno moč tibetanske refleksologije – vaših vrat do lahkotnejšega in bolj sproščenega sebe!