MTVSS telesni proces

MTVSS telesni proces

MTVSS telesni proces

60-90 minutni tretma, MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) je eno izmed najbolj dinamičnih orodij Access Consciousness™.

To orodje uporabljamo za odpravljanje skoraj vseh težav v telesu, kjer le-to ne deluje pravilno. V telesu aktiviramo vse energije, ki jih zajema MTVSS in odpravimo vse, kar ste v svoje telo zaklenili z mislijo, da je ta realnost končna vsota vsega, kar ste lahko in vsega, kar lahko počnete.

 

55,00

Kaj je MTVSS telesni proces?

Gre za zelo preprosto in nežno tehniko polaganja rok, brez pritiska, s katero telesu omogočimo lahkotnost, sproščenost in energičnost, ki jo je doslej izgubljalo skozi življenje. Omogoča okrepitev in popolno prenovo telesa. S procesom se na različnih delih telesa, sklepih, organih zažene okrog trideset različnih energij, s čimer te dele telesa prečistimo, okrepimo in omogočimo, da so lahko največ kar so lahko.

Ima velik vpliv na izboljšanje imunskega sistema.

Telesni proces MTVSS se uporablja za okrepitev imunskega sistema, kot celovit telesni proces za brisanje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi bolje ustrezali v matriko te realnosti. Uporablja se tudi, da telesu omogočimo večjo lahkotnost med fizično vadbo in drugimi telesnimi napori, kot so na primer hoja v hribe ali po stopnicah.

MTVSS se uporablja udi na posameznih organih in za izboljšanje delovanja: