Masaža telesa 5ih kontinentov

Masaža celega telesa z aromaterapijo (masaža 5 kontinentov)

Masaža telesa 5ih kontinentov

Masaža telesa 5 kontinentov ali celin deluje kot psihoterapija za telo, saj omogoča obnovitveni in iniciacijski razvoj. Ta odpira telesni spomin, postopoma čisti travme in omogoča pretok užitka in življenja (libida).

Je kraljevska sprostilna masaža telesa, ki omogoča, da se s pomočjo dveh pripravkov olj, s 16 različnimi eteričnimi olji, telo revitalizira in napolni z novo vitalno energijo. Obenem prinaša telesno in duševno sprostitev.

Namenjena je preventivi ali kurativi, sprošča mišice, lajša bolečine, pospešuje krvni obtok, olje nahrani kožo, jo poživi in izboljšuje njeno voljnost.

72,00

Energetska masaža telesa oz. masaža 5 kontinentov je metoda, ki jo je leta 2009 razvil Olivier Honsperger, kvantni coach, terapevt in trener na področju alternativne medicine. V njej je združil različne masažne tehnike z vsega sveta (Lomi lomi, kalifornijske, švedske, ajuverdske in tuina masaže) in energijo magnetizma.

Izvaja se jo s posebnimi pripravki 16-ih eteričnih olj, na podlagi katerih telo najprej razstrupimo in nato sprostimo. Prav tako ga revitaliziramo ter spodbujamo imunski sistem.

Masaža je prav tako povezana z notranjo zdravilno in univerzalno energijo, ki nam med drugim omogoča, da nežno dvignemo življenjsko moč po telesu in hrbtenici, ter tako sprostimo veliko količino te moči v srcu.

Masažo 5 kontinentov se izvaja po celotnem telesu (hrbet, noge, trebuh, roke, prsni koš in glava-obraz). Tako omogoča, da se telo obnovi in postopno povrnitev samozavesti ter vitalnosti in veselja do življenja.

Masaža 5 kontinentov je primerna za tiste, ki

  • si želijo sprostitve celotnega telesa
  • imajo nizek nivo energije
  • želijo svoje telo imunsko okrepiti
  • radi razvajajo sebe in svoje telo
  • se želijo znebiti toksinov in strupov iz svojega telesa.

Kaj lahko pričakuješ po terapiji?

Deluje kot psihoterapija za telo, saj omogoča obnovitveni in iniciacijski razvoj, ki odpira telesni spomin, postopoma čisti travme in omogoča pretok užitka in življenja (libida).

Je kraljevska sprostilna masaža telesa, ki omogoča, da se s pomočjo dveh pripravkov olj, s 16 različnimi eteričnimi olji telo revitalizira, napolni z novo vitalno energijo ter obenem prinaša telesno in duševno sprostitev.

Namenjena je preventivi ali kurativi, sprošča mišice, lajša bolečine, pospešuje krvni obtok, olje nahrani kožo, jo poživi in izboljšuje njeno voljnost.