Individualni posvet + poskusni tretma

Spoznajte osebno počutje s prilagojenimi tretmaji, kot so Access Bars, tibetanska refleksoterapija in masaža petih celin.

Izboljšajte svoje dobro počutje še danes!

45,0063,00

Dobrodošli v svetu prilagojenega dobrega počutja

Podajte se na pot samospoznavanja in pomlajevanja z našimi individualno prilagojenimi srečanji in vrsto izvrstnih poskusnih tretmajev. V Dotiku lahkotnosti verjamemo v preobrazbeno moč celostnega dobrega počutja in vas vodimo k harmoničnemu ravnovesju uma, telesa in duha.

Privoščite si prilagojene tretmaje

Odkrijte umetnost dobrega počutja z našim izbranim izborom poskusnih tretmajev, ki so zasnovani tako, da ustrezajo vašim edinstvenim potrebam. Vsak tretma je simfonija starodavne modrosti in sodobnih tehnik, ustvarjena tako, da zagotavlja izkušnjo po meri za vaše individualno dobro počutje.

Raziščite naše vzorčne tretmaje

  • Access Bars: S tem dinamičnim tretmajem, ki se osredotoča na 32 točk na glavi, sprostite skrito energijo v sebi, sprostite energijske blokade in spodbudite duševno jasnost.
  • Tibetanska refleksna masaža vratu in glave: Potopite se v pomirjujoč ritem tibetanske refleksologije, celostnega pristopa, ki z usmerjanjem na ključne refleksne točke spodbuja pretok energije po telesu.
  • Refleksna masaža: Izkusite zdravilni dotik refleksologije, pri kateri izvajamo pritisk na določene točke na stopalih, rokah in ušesih ter tako spodbujamo splošno ravnovesje in sprostitev.
  • Expanse Therapy: Svoje čute povzdignite z Expanse Therapy, edinstveno mešanico zavestnih praks in telesnega dela, ki spodbuja globok občutek povezanosti in širjenja.
  • Masaža 5ih kontinentov: Odpravite se na globalno potovanje sprostitve, ko združujemo tehnike petih celin in ustvarjamo harmonično in pomlajevalno masažo.
  • Masaža glave, trebuha in rok: Prepustite se razkošnemu občutku ciljno usmerjene masaže, ki obravnava edinstvene potrebe glave, trebuha in rok ter spodbuja sprostitev in vitalnost.

Kaj izbrati nas?

  • Prilagojeno za vas: Naši tretmaji so prilagojeni vašim posebnim potrebam, kar zagotavlja edinstveno in preobrazbeno izkušnjo.
  • Zanesljivi izvajalci: Naša ekipa usposobljenih izvajalcev prinaša bogate izkušnje in strokovno znanje, kar vam zagotavlja najvišjo kakovost oskrbe.
  • Holistični pristop: Verjamemo v medsebojno povezanost uma, telesa in duha, zato naši tretmaji odražajo to holistično filozofijo.

Rezervirajte svojo pot do dobrega počutja že danes!

Podajte se na pot samooskrbe in pomlajevanja z načrtovanjem osebnega srečanja in vzorčnega tretmaja v Dotiku lahkotnosti. Naj vas naša predana ekipa vodi k blaženemu počutju. Vaša pot do bolj zdravega in srečnega počutja se začne tukaj!

Rezervacije na info@dotiklahkotnosti.si

(Izjava o omejitvi odgovornosti: Učinkovitost tretmajev se lahko razlikuje od osebe do osebe. Za individualne nasvete se posvetujte z našimi terapevti)