Future Wellness terapije

99,00360,00

Več o terapijah na www.maticsmon.si

OPIS TERAPIJ/PROTOKOLOV

Protokol 1

To je standardni pristop kjer bo uvod in zaključek potekal s sublimacijskimi filmi in glasbo. Terapija je namenjena za splošno reševanje posameznikove težave. Težave sicer tukaj niso specifično opredeljene. Predvsem gre za pomlajevanje hrbtenice, splošno dobro počutje, vizija, uvid, partnerstvo, ipd. 

Protokol 2 

Trenutno se izvaja predvsem protokol 2, kjer stvari, kot so priprava in pristop, potekajo individualno. Po potrebi se sicer tudi tukaj dodajajo sublimacijski videi, sproščanja in glasba. Odvisno od posameznikove težave. Protokol 2 se uporablja, ko so posameznikove težave globljega pomena. Predvsem gre za program Hormonskega ravnovesja, korekcijo hrbtenice, pomlajevanje hrbtenice, premagovanje stresa in utesnjenosti, premagovanje in reševanje izgorelosti, pomoč in premagovanje akutnih težav, premagovanje utesnjenosti in depresije, premagovanje strahov, za rehabillitacije in regeneracije, za športne programe, za manager programe, za programe osebnostne rasti in napredka, itd. 

Pri protokolu 2 se lahko uporabljajo tudi drugi terapevtski pripomočki in naprave: elektrostimulacije, kompresijske naprave, masažne naprave, trenažer

IHHT terapija 

To je terapij, kjer se z uporabo posebnega generatorja za kisik preko maske menjajo različne koncentracije kisika po protokolu, kjer osebi določen čas dodajamo višinski zrak 400 6400m in nato koncentracijo kisika do 93 oz 96% čistosti. Protokol se odvija po različnih časovnih amplitudah. 

Z uporabo te metode in protokola dosegamo, da se celice v telesu hitreje obnavljajo. Ta program se zaradi boljšega in hitrejšega doseganja rezultatov združuje s Protokolom 2 in Individualnim pristopom. Vedno pa se izvaja v različnih kombinacijah za reševanje IZGORELOSTI, HORMONSKIH TEŽAV, po KAPEH in ob drugih MOŽGANSKIH POŠKODBAH, pri težavah z dihanjem in drugih…