Energetski Access Consciousness tretmaji

Access Bars tretma

Razvajajte se z izbranimi preobrazbenimi in energetskimi Access Consciousness tretmaji!

Izberite svojo pot do dobrega počutja z našo ponudbo pomlajevalnih tretmajev:

  • MTVSS telesni proces

Izkusite zdravilno moč MTVSS, edinstvenega sklopa telesnih procesov, ki so usmerjeni na različna področja ter spodbujajo vitalnost in ravnovesje po vsem telesu.

  • Celični spomin

S tem tretmajem sprostite potencial svojih celic in jih osvobodite odtisov preteklih šokov, travm in poškodb ter omogočite nov občutek dobrega počutja.

  • Korekcija vida

Izboljšajte svoj vid in splošno zaznavanje s tretmajem Korekcija vida, ki je zasnovan tako, da poživi vaše oči in spodbuja jasnejši pogled na življenje.

  • Limfno-žlezna neskladja

Poslovite se od neprijetnosti otečenih okončin z zdravljenjem Limfna harmonija, specializiranim pristopom za spodbujanje nemotenega pretoka vašega limfnega sistema.

  • Energetski Facelift

Z energetskim liftingom obraza ne pomladite le obraza, temveč celotno bitje. Ta preoblikovalni tretma izboljša vaš videz ter spodbuja občutek obnove in sijaja.

Privoščite si razkošje po lastni izbiri in se podajte na pot k bolj živahnemu, uravnoteženemu in revitaliziranemu sebi! Vsak tretma je oblikovan tako, da obravnava posebne vidike vašega počutja, kar zagotavlja osebno in preobrazbeno izkušnjo.

72,00

Kaj so MTVSS telesni procesi?

Predstavljamo MTVSS telesne procese – vaša vrata do dinamičnega dobrega počutja!

Izkusite preobrazbeno moč MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System), najsodobnejšega 60-90-minutnega tretmaja, ki se odlikuje kot eno najbolj dinamičnih orodij Access Consciousness™.

Odkrijte potencial za celostno dobro počutje, ko bomo izkoristili neverjetne zmožnosti MTVSS za odpravo vrste težav v vašem telesu. Ta revolucionarni tretma aktivira in harmonizira vse energije, ki jih vsebuje MTVSS, ter učinkovito odpravi vse ovire, ki morda ovirajo optimalno delovanje vašega telesa.

Podajte se na pot samospoznavanja, ko bomo sprostili in izpustili vse, kar ste nezavedno shranili v svojem telesu, ter vas osvobodili omejitev, ki jih postavljajo družbene norme. MTVSS vam omogoča, da se osvobodite omejitev realnosti, ki vam sugerira, da ste dosegli vrhunec svojih zmožnosti.

Z MTVSS Body Processes si povrnite svojo vitalnost, izkoristite svoj polni potencial in na novo opredelite, kaj je mogoče, saj si vaše potovanje k dobremu počutju zasluži le najboljše. Odklenite svet, v katerem se zavedate resničnih zmožnosti svojega telesa, in stopite v resničnost, v kateri vas čakata živahno zdravje in brezmejne možnosti!

Kaj je Korekcija vida?

Odkrijte preobrazbo, ki ste se ji izogibali – kaj če je zdaj pravi čas, da vidite in spoznate drugače?

Odkrijte novo perspektivo s Korekcijo vida, edinstvenim telesnim procesom Access Consciousness®, ki je namenjen reševanju različnih izzivov, povezanih z vidom.

Ta specializirani postopek olajša pomlajevanje vaših oči ter izboljša vaše vidne sposobnosti, zaznavanje in splošno zavedanje. Čeprav se postopek osredotoča na oči, se njegovi globoki učinki razširijo po celotnem telesu in omogočijo celostno preobrazbo.

Izkusite 60-minutno seanso, ki ne bo le poživila vaših oči, temveč bo prispevala tudi k spremembi vašega celotnega pogleda na življenje. Sprejmite priložnost, da vidite dlje od običajnega, in stopite v jasnejšo in svetlejšo prihodnost s korekcijo vida.

Kaj je Celični spomin?

Odklepanje zdravilne moči v sebi – predstavljamo tretma celičnega spomina!

Izkusite nežen dotik, ki vaše celice osvobodi omejitev preteklih šokov, travm in poškodb. Ta revolucionarni postopek vključuje nežno polaganje rok na prizadeta območja, kar celicam omogoča, da se osvobodijo položajev, v katere so se zaklenile med neprijetnimi izkušnjami.

Ta transformativna tehnika celice usmeri nazaj v njihovo prvotno stanje in jim omogoči, da delujejo, kot je predvideno v naravi. S pospeševanjem naravne sposobnosti telesa, da se samo zdravi, zdravljenje celičnega spomina podpira okrevanje po poškodbah in briše dolgotrajen spomin na travmo, ki ga celice niso izpustile.

Izkoristite neverjeten spomin svojih celic, saj jim ta postopek omogoča, da se ponovno vzpostavijo v prvotno stanje. Vstopite v svet, v katerem pomlajevanje celic postane resničnost, in dovolite svojemu telesu, da ponovno odkrije svoj prirojeni zdravilni potencial.

Kaj so Limfno-žlezna neskladja?

Oživite svoje telo s tretmajem Limfno-žlezna neskladja.

Poslovite se od neprijetnosti težkih, oteklih nog, rok in prstov z ekskluzivnim tretmajem Limfno-žlezna neskladja – izjemnim postopkom za telo iz Access Consciousness.

Če vas bremeni takšno nelagodje, je verjetno, da vaš limfni sistem išče ravnovesje. Ta tretma je usmerjen prav v to in zagotavlja prilagojeno rešitev za spodbujanje nemotenega pretoka vašega limfnega sistema.

Prepustite se pomlajevalni moči tega postopka za telo Access Consciousness, ki je zasnovan tako, da prinaša olajšanje in ponovno vzpostavlja harmonijo v vašem telesu. Ne dovolite, da bi vas breme nelagodja zadrževalo – odklenite pretok in se prepustite lahkotnejšemu in bolj živahnemu sebi!

Kaj je Energetski Face-lift?

Doživite sijaj in obnovo z energetskim liftingom Access Consciousness!

Prepustite se pomlajevalnemu 60-90-minutnemu energijskemu liftingu obraza, transformativnemu tretmaju Access Consciousness, ki ne nahrani le vašega obraza, temveč poživi celotno vaše bitje in vam omogoči, da se počutite dobro, razvajeno in lepo. Ta edinstvena seansa vključuje neposreden stik s kožo, pri čemer se vliva energija, ki ne le da daje sijoč in mladosten videz, ampak tudi dviguje celotno telo, vključno s področji, kot so prsni koš, zadnjica in notranji organi.

Energetski lifting obraza Access je čudovit in enostaven način za poživitev obraza. Ta svetovno priznana strokovna storitev slovi po svoji sposobnosti osvežitve obraza, upočasnitve procesa staranja, vse to brez uporabe kemikalij, toksinov (kot je botoks) ali invazivnih kozmetičnih postopkov.

Odkrijte nešteto pozitivnih učinkov zdravljenja z energijskim liftingom obraza:

– Oživite, učvrstite in pomladite svoj obraz in telo.
– Izgladite in napnite kožo ter odpravite znake staranja.
– Aktivirajte obnovo celic na poškodovanih mestih.
– Ublažite stres in sprostite različne travme.
– Izboljšajte čvrstost in napetost obraznih mišic ter celotne kože.
– Pospešite celjenje in obrnite proces nastajanja brazgotin.
– Olajšajte ali odpravite težave z aknami in različnimi kožnimi boleznimi (ekcem, luskavica).

Ta tretma je primeren za ženske in moške. Po liftingu obraza se boste počutili pomlajene, osvežene in prenovljene ter opazili manj gub in linij. Po petih ali več zaporednih seansah lahko učinki postanejo celo trajni. Izboljšajte svoje počutje in si privoščite bolj mladosten obraz z energijskim liftingom Access Consciousness!