Ekspanzivna masaža (glava+prsni koš+trebuh)

Ekspanzivna masaža (glava+prsni koš+trebuh)

Ekspanzivna masaža (glava+prsni koš+trebuh) – holistična skrb za odličnost

Trajanje: 60 minut

Ta tretma omogoča čustveno sprostitev v povezavi z našimi različnimi organi za več prepuščanja in veselja na vseh ravneh!

Ekspanzivna masaža je učinkovito, močno, celostno terapevtsko zdravljenje, zasnovano za povečanje veselja in vitalnosti življenja, poleg tega pa ponuja pravo olajšanje in resnično čustveno sprostitev. Po sprostitvi čustev, razstrupljanju telesa in aktiviranju hormonov sreče, energije veliko bolje krožijo po telesu …

58,00

Ekspanzivna masaža (glava+prsni koš+trebuh)/ Expanse Therapy

Vse se čuti znotraj in vidi na zunaj.

Cilj ekspanzivne masaže je izboljšati kakovost spanca, povečati samozavest ter lajšati fizične, psihične in čustvene bolečine.
Zdravljenje vključuje izdelavo anamneze in nabor različnih tehnik in uporabo energetskih tretmajev, (masaža, akupresura, zvočna terapija, svetlobna terapija, terapija vonja) povzetih iz tradicionalne kitajske medicine.

Expanse Therapy

3 smeri – osi, na katerih delamo:
“GLAVA – SRCE – TREBUH” se čisti z aktiviranjem hormonov sreče, saj so naša čustva in bolezni, povezane s stresom in preobremenitvijo, shranjene na ravni možganov, srca in črevesja (na teh 3 področjih je več kot 240 milijonov nevronov).

Uporaba zdravilnih tehnik na vseh teh 3 delih skupaj prinese uspeh za notranje in zunanje dobro počutje. Tako psihično kot fizično.

Ekspanzivna masaža je 60-minutno globalno zdravljenje, ki združuje zvočno terapijo z aromaterapijo in anamnezo.

Skupina eteričnih olj vpliva na čustva in različne bolezni in ima številne druge prednosti in koristi.

Zvočna terapija deluje na napetosti, blokade in čustva z zvočnim posnetkom, razvitim in umerjenim posebej za Hertz-ove frekvence. Te frekvence so primerne za vsako obravnavano področje.

Anamneza omogoča identifikacijo različnih profilov in pomanjkljivosti ter individualno spremljanje ob vsakem času (idealno je če se opravijo vsaj 4 tretmaji).

Ekspanzivna masaža je močno čutno potovanje, ki omogoča odlično sproščanje kot pravi naravni antidepresiv. Prav tako izboljša razpoloženje in je koncentrat notranjega nasmeha, terapija užitka in sprostitve!