4 urna delavnica refleksne masaže z metamorfozo za samopomoč in pomoč mladostnikom

Refleksna masaža po metamorfozi

Delavnica refleksne masaže z metamorfozo za samopomoč in pomoč mladostnikom

Ste že slišali za metamorfno tehniko?
Še ne? No pa vam sedaj zaupam nekaj o njej.
Je nežna in popolnoma varna metoda samozdravljenja, notranje transformacije in osebnega razvoja, pri kateri se praktik metamorfne tehnike nežno dotika refleksnih con hrbtenice na stopalih, dlaneh in na glavi.

126,00

Delavnica refleksne masaže z metamorfozo za samopomoč in pomoč mladostnikom

Je nežna in popolnoma varna metoda samozdravljenja, notranje transformacije in osebnega razvoja, pri kateri se praktik metamorfne tehnike nežno dotika refleksnih con hrbtenice na stopalih, dlaneh in na glavi.
Deluje na vsa področja človekovega življenja in delovanja. Obenem pa je tudi zelo sprostitvena tehnika.
Mnogi med nami namreč porabijo veliko časa za iskanje vzrokov za svoje motnje s pomočjo terapij, analiz ali celo spiritualnega zdravljenja.
Z metamorfno tehniko pa delujemo tako na življenjsko energijo, kot tudi na izkušnje iz otroštva, bivanja v maternici, spočetja in pred njim, ki so se nas močno dotaknile in ki lahko sprožijo energijske vzorce v katerih obtičimo. Slednji pa nas velikokrat tudi držijo v preteklosti.
Omejujoči vzorci pa se med drugim kažejo kot telesne ali duševne bolezni, čustvene težave, omejujoča notranja naravnanost ali ponavljajoči vzorci vedenja.
Zato je rezultat metamorfne tehnike lahko sprememba tako na razumskem, čutnem, vedenjskem kot tudi telesnem nivoju. Obenem pa lahko tudi sproži preobrazbo v klientu.
– Primerna pa je tudi za nosečnice, saj se življenje začne s spočetjem. In ker sta mati in otrok v stadiju nosečnosti eno, tretiranje lahko zarodku omogoči, da se osvobodi vplivov, ki ga doletijo ob spočetju. Tretiranje mu daje vstop v svet in potrebno samozavest.
– Prav tako pa lahko MT med popadki porodnici zelo pomaga, saj lahko sprosti nepričakovane napetosti, paniko, občutek nesposobnosti poroda, ipd.
– Metamorfna tehnika pa je primerna tako za novorojenca oz. dojenčka takoj po porodu. Saj z njo lahko sprostimo vzorce, ki so se vanj vtisnili med zorenjem v maternici in tako otroku pomagamo, da se bo harmonično in neovirano razvijal.
* Tehnika je lahka za učenje in ni nobenih ovir za njeno uporabo. Dostopna je vsakomur, ki se jo želi naučiti ali le preizkusiti, ne glede na zdravstveno stanje ali starost.
Praktika oz. izvajalca metamorfne tehnike klientovi simptomi ne zanimajo. Je le katalizator, ki aktivira klientovo življenjsko silo, ta pa sproži samozdravljenje. Ne vpleta se v proces samozdravljenja, klienta ne usmerja, ne daje nasvetov.
Izvede tehniko in prepusti klientovi sposobnosti samozdravljenja, da omejujoče vzorce preoblikuje v zanj najbolj pravo smer.
Metamorfna tehnika je preprosta za uporabo, saj v bistvu z njo dovoljujemo lastni življenjski sili, da deluje za nas.
Mi se le moramo prepustiti vedenju, da se spremembe lahko dogajajo od znotraj navzven in da odgovornost za življenje nosi življenjska sila in življenje samo postane zdravitelj.
Ujeta energija se sprosti, človek gre lahko naprej, dobi zagon za spremembo, da svoja hrepenenja lahko tudi uresniči.
In za kaj bi se Metamorfne tehnike naučili oz. preizkusili?
  • Ker je MT primerna za ljudi v vseh starostnih obdobjih in ker kontraindikacij za izvajanje ni.
  • Ker je MT metoda, ki je se je lahko nauči vsak, ki želi pomagati sebi, saj si jo lahko izvaja tudi na sebi.
  • Ker z MT lahko pomagaš tudi drugim, še posebej novopečenim mamicam in novorojenčkom .
  • Pomagaš pa lahko tudi otrokom in mladostnikom, ter vsem ostalim ljudem, ki se soočajo z morebitnim strahom, tesnobo ali le preprosto čutijo, da jih nekaj utesnjuje in ne živijo svojega življenja v celoti. Metamorfna tehnika lahko pomaga pri tem.
Seveda pa slednjo lahko izvajaš tudi na sebi, že med gledanjem televizije ali poslušanjem glasbe in si z njo lahko spremeniš tudi svoje vedenjske vzorce. Seveda, pod pogojem, da jo večkrat izvajaš na sebi.
Le odločiti se je treba in spremeniti življenjsko silo, ki nas vse poganja in nas tudi zdravi.
Cena za 4-urno delavnico: 99,00 EUR.
Plačilo možno z gotovino na dan delavnice ali na TRR.
V to delavnico pa je zajeto tako gradivo, kot tudi vodenje delavnice in pijača ter lahki prigrizki.
Delavnico vodim:
Simona Emeršič -Dotik lahkotnosti,
Access Bars facilitator, refleksoterapevt in praktik različnih masaž.