Tretma Celični spomin- za hitrejše celjenje in regeneracijo poškodb in ran

55,00

60 minutni tretma Access Consciousnessa, se izvaja s polaganjem rok na prizadeta mesta. To omogoči celicam, da se odklenejo iz stališč, v katera so bile zaklenjene, ko so izkusile šok, travmo, poškodbo. S tem procesom gredo nazaj v prvotno stanje in začnejo delovati na način, kot naj bi delovale. Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako, da se lahko telo pozdravi samo. Celični spomin briše spomin na travmo, ki ga celice niso opustile.

Naše celice imajo namreč spomin in s tem procesom celicam omogočimo, da se povrnejo nazaj v svoje prvotno stanje. Na ta način brišemo spomin na travmo, kjer ga celice niso opustile.

 

Kategorija:

Opis

Telesni proces Access Consciousness celični spomin, uporabljamo lahko pri kakšnih manjših poškodbah – tudi pri otroku (opeklina, ureznina, padec…), saj omogoči hitro regeneracijo celic. Uporabljamo pa ga tudi na brazgotinah (novih in starejših), ki so lahko zunanje ali notranje (zaradi operacij). S tem se vidnost naših brazgotin zmanjša. Pomaga tudi pri hitrejši regeneraciji po zlomih. Izjemno priporočljivo je, da ga uporabite tudi če ste imeli kakršnokoli nesrečo ali poseg v preteklosti (tudi če ni več fizičnih vidnih znakov te poškodbe – če so, pa sploh).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tretma Celični spomin- za hitrejše celjenje in regeneracijo poškodb in ran”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja