Celični spomin tretma

Celični spomin tretma

Celični proces tretma

Trema celični spomin z nežnim polaganjem rok na prizadeta mesta omogoči celicam, da se odklenejo iz stališč, v katera so bile zaklenjene, ko so izkusile šok, travmo, poškodbo.

S tem procesom gredo nazaj v prvotno stanje in začnejo delovati na način, kot naj bi delovale. Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako, da se lahko telo pozdravi samo. Celični spomin briše spomin na travmo, ki ga celice niso opustile.

Naše celice imajo namreč spomin in s tem procesom celicam omogočimo, da se povrnejo nazaj v svoje prvotno stanje.

 

55,00

Kaj je celični spomin tretma?

Če smo doživeli travmo, npr. da smo padli in si nekaj zlomili, ali če imamo na telesu boleče mesto ali celo operiran predel, se lahko tega mesta dotaknemo in gremo do točke stvaritve celičnega spomina. Celični spomin se izvaja na zabrazgotinjenem tkivu. Travmo odklene tako, da se tkivo vrne v svoje naravno stanje, ki je stanje zdravljenja.

Veliko bolečin v naših telesih je rezultat poškodb, ki smo jih imeli kot otroci, pa jih nismo niti opazili. Celični spomin odklepa celice iz spomina, v katerem so se zataknile, tako, da lahko gredo nazaj delati tisto, kar naj bi delale.

To je neverjetno dinamičen proces, ki s tem, ko dopušča telesu, da izbere ozdravljenje, ustvarja navidezne čudeže. Je izredno močan in ga lahko uporabimo tako na živalih kot na ljudeh.

Telesni proces Access Consciousness-a “Celični spomin” lahko uporabljamo pri kakšnih manjših poškodbah – tudi pri otroku (opeklina, ureznina, padec…), saj omogoči hitro regeneracijo celic. Uporabljamo pa ga tudi na brazgotinah (novih in starejših), ki so lahko zunanje ali notranje (zaradi operacij). S tem se vidnost naših brazgotin zmanjša. Pomaga tudi pri hitrejši regeneraciji po zlomih. Izjemno priporočljivo je, da ga uporabite tudi, če ste imeli kakršnokoli nesrečo ali poseg v preteklosti (tudi če ni več fizičnih vidnih znakov te poškodbe – če so, pa sploh).