Antistresni paket

Antistresni paket (1) (1)

Si predstavljaš, da bi lahko v enem paketu prejela vse tretmaje, ki bi ti pomagali do popolne sprostitve?

Da bi prišla na tri obiske, vsakič prejela nekaj drugačnega in se po koncu tretjega počutila kot ptičica na veji? Svobodno, prerojeno, sveže ter zadovoljno?

Ker sem pri svojih strankah opazila, da si rade izbirajo različne tretmaje, kjer se pogosto ponavlja enak vzorec izbire tretmajev, sem prišla na idejo, da bi sestavila antistresni paket, ki vključuje tri vrste tretmajev za precej nižjo ceno.

Vem, da je sebi najtežje privoščiti nekaj lepega in za dobro počutje. Vendar, če sami ne poskrbimo zase, potem ne bo nihče drug.

V Antistresnem paketu prejmeš:

  • 1x Access Bars tretma (60-90 minut)
  • 1x Tibetansko refleksno masažo vratu in glave (pribl. 40min)
  • 1x Masažo celega telesa z aromaterapijo (masaža 5ih kontinentov) (100 minut)

Vse skupaj torej prejmeš med nekje 3 ure in pol do 4 ure popolne globoke sprostitve in časa samo zate.

Tretmaji se seveda izvajajo ločeno, na dan se naredi en tretma, da ne “razburkamo” preveč tvojega telesa.

138,00

Kaj vsebuje antistresni paket?

Antistresni paket vsebuje:

  • 1x tibetansko refleksoterapijo vratu in glave
  • 1x masažo celega telesa z aromaterapijo (masaža 5ih kontinentov)
  • 1x Access Bars tretma

Tibetanska refleksoterapija vratu in glave je zelo učinkovita pri težavah kot so:

Izboljša se lahko simptomatika pri Alzheimerjevi bolezni, demenci in Parkinsonovi bolezni.

Tibetanski sistem zdravljenja se še dandanes uporablja v Tibetu, Indiji, Nepalu, Butanu Ladakhu, Sibiriji, na Kitajskem, v Mongoliji, v zadnjem času pa tudi v nekaterih delih Evrope in Severne Amerike. Temelji na prepričanju, da se vsaka bolezen razvije zaradi treh “strupov” duha: nevednost, navezanost in sovraštvo.

Kako deluje in za koga je primerna?

Tretma se izvaja ležeče ali sede na refleksnih conah vratu in glave. S stimulacijo določenih točk in con delujemo na živčevje, sproščamo mišice in tetive celega telesa, telesna drža se izboljša. Z delom na točno določene cone se sprostijo medvretenčni prostori celotne hrbtenice in na tak način izboljšamo pretok krvi, limfe, energije in živčnih impulzov.

Tretma je odlična izbira za vse, ki se soočate z zakrčenostjo vratnih mišic. Ob dolgotrajnem stresu, sedenju za računalnikom, vedno istih gibih z rokami, se najprej zakrčijo vratne mišice.

Tibetanska refleksna terapija je primerna za vse, katerih težave so posledice slabe drže.

Od drže telesa in zdravja hrbtenice je odvisno, kako so oživčeni naši notranji organi. V kar 85% primerov je slaba drža posledica nesimetrične zakrčenosti mišic, ki nastane zaradi človekovih čustvenih reakcij. Ob dolgotrajnem stresu se najprej zakrčijo mišice vratu in povzročijo glavobole, lahko tudi vrtoglavice.

Med tretmajem delujemo prav na ta področja, zato je že po prvem tretmaju velikokrat začutiti lahkotnejši in sproščen občutek v vratu, glavi in ramenskem predelu.

Tibetanska refleksna terapija vratu in glave ni primerna za osebe, ki imajo večje težave z osteoporozo in hernijo vratnih vretenc. V takšnih primerih se tretma izvaja na stopalih.

Kaj lahko pričakuješ po terapiji?

Po tretmaju ljudje opažajo večjo sproščenost v ramenskem in vratnem predelu, sproščen občutek in občutek ugodja po celem telesu, povečano prekrvavitev v glavi, utrujenost, tudi glavobol, povečano izločanje. Nekateri ne zaznajo ničesar posebnega.

Vse reakcije jemljemo pozitivno, saj kažejo, da smo prebudili telesno vitalnost. Ker po tretmaju pogosto pride do pospešenega izločanja strupenih snovi skozi razne telesne tekočine, svetujemo, da pijete večje količine vode, ki pomaga telesu pri razstrupljanju.

V celem telesu se izboljša pretok: