Access Bars tretma

Access Bars tretma

Access Bars je 60-90-minutni preobrazbeni tretma v okviru Access Consciousness.

72,00

Access Bars tretma je 60-90-minutno razbremenilno doživetje v okviru Access Consciousnessa. S posebnim, nežnim dotikom na 32 točkah na glavi, osvobajamo elektroobremenitve, povezane z mislimi, idejami, čustvi, frustracijami in podobnim. Tretma razmagnetizira zastalo energijo na mentalnem, čustvenem in fizičnem nivoju, prinaša olajšanje pri stresu, telesnih bolečinah, strahovih in potlačenih čustvih.

Za razliko od refleksoterapije, kjer so točke na stopalih povezane z organi, so pri Access Bars vsake točke na glavi povezane z različnimi področji življenja. Ključna značilnost je izvajanje tretmaja v theta možganskem stanju, kar omogoča dostop do podzavesti. Aktivacija Barsov vpliva na zavest, spreminja stanja v telesu in osvobaja energijo, kar lahko prinese pozitivne spremembe v življenju posameznika.

Access Bars tretma je priporočljiv za vse starostne skupine, vključno z otroki, kjer lahko pripomore k boljšemu spancu, izboljšanju odzivanja na šolske situacije in večji koncentraciji. Vpliva na zmanjšanje stresa, prinaša več lahkotnosti, olajšanja in radosti, ter omogoča globoko sprostitev. Z odpravljanjem omejitev, misli, idej, čustev in sodbe, Access Bars omogočajo izbiro novih poti in zavedno življenje.