Access Bars tretma

Access Bars tretma

Access Bars tretma

Access Bars tretma je nežna in nevsiljiva tehnika, kjer z blagim dotikom 32 točk na glavi povzročimo elektromagnetno sprostitev telesnih in miselnih blokad.

Je proces, ki umiri naša čustva, misli in občutke, ki nas spremljajo na  vsakem koraku našega življenja.

65,00165,00

Kaj je Access Bars tretma?

60-90-minutni tretma Access Consciousnessa, kjer z nežnim dotikom 32 točk na glavi sprostimo elektroobremenitev vseh misli, idej, čustev, frustracij, ipd. Razmagnetimo zastalo energijo na mentalnem, čustvenem in fizičnem nivoju.  Odpravlja stres, bolečine v telesu, strahove in potlačena čustva. Tretma je dobrodošel tako pri odraslih, kot tudi pri otrocih, saj pri otrocih pomaga, da otroci boljše spijo, se boljše odzivajo na situacije v šoli in med vrstniki, so bolj koncentrirani in organizirani in imajo manj izbruhov, kot ponavadi.

Podobno je kot pri refleksoterapiji, kjer je vsaka točka na stopalih povezana z različnim organom v telesu, s to razliko, da je pri Barsih vsaka točka na glavi povezana z različnim področjem našega življenja.

Najbolj ključna stvar pri Access Barsih je ta, da se tretma izvaja v theta možganskem stanju. Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti, ki nam omogoča dostop do podzavesti. S pomočjo tega dostopa lahko aktiviramo Barse.

Osvobodi se energija, pojavi se sprememba in zdravljenje. Aktivacija Barsov vpliva na zavest, ta pa lahko spremeni vsa stanja v našem telesu. Barsi vsebujejo omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase.

Access Bars® telesni procesi: