Energetski Access Consciousness tretmaji

Access Bars tretma

Energetski Access Consciousness tretmaji

Izbiraš lahko med naslednjimi tretmaji:

  • Access Bars
  • MTVSS telesni procesi
  • Celični spomin
  • Korekcija vida
  • Limfno-žlezna neskladja
  • Energetski Face-lift

72,00

Kaj je Access Bars tretma?

60-90-minutni tretma Access Consciousnessa, kjer z nežnim dotikom 32 točk na glavi sprostimo elektroobremenitev vseh misli, idej, čustev, frustracij, ipd. Razmagnetimo zastalo energijo na mentalnem, čustvenem in fizičnem nivoju.  Odpravlja stres, bolečine v telesu, strahove in potlačena čustva. Tretma je dobrodošel tako pri odraslih, kot tudi pri otrocih, saj pri otrocih pomaga, da otroci boljše spijo, se boljše odzivajo na situacije v šoli in med vrstniki, so bolj koncentrirani in organizirani in imajo manj izbruhov, kot ponavadi.

Podobno je kot pri refleksoterapiji, kjer je vsaka točka na stopalih povezana z različnim organom v telesu, s to razliko, da je pri Barsih vsaka točka na glavi povezana z različnim področjem našega življenja.

Najbolj ključna stvar pri Access Barsih je ta, da se tretma izvaja v theta možganskem stanju. Theta stanje je spremenjeno stanje zavesti, ki nam omogoča dostop do podzavesti. S pomočjo tega dostopa lahko aktiviramo Barse.

Osvobodi se energija, pojavi se sprememba in zdravljenje. Aktivacija Barsov vpliva na zavest, ta pa lahko spremeni vsa stanja v našem telesu. Barsi vsebujejo omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase.

Access Bars® telesni procesi:

Kaj so MTVSS telesni procesi?

60-90 minutni tretma, MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) je eno izmed najbolj dinamičnih orodij Access Consciousness™.

To orodje uporabljamo za odpravljanje skoraj vseh težav v telesu, kjer le-to ne deluje pravilno. V telesu aktiviramo vse energije, ki jih zajema MTVSS in odpravimo vse, kar ste v svoje telo zaklenili z mislijo, da je ta realnost končna vsota vsega, kar ste lahko in vsega, kar lahko počnete.

Kaj je Korekcija vida?

Kaj je to česar nočeš videti in vedeti?

Je sedaj mogoče čas, da tudi ti na svoj način “spregledaš”?

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness®, ki pomaga pri različnih težavah z vidom.

Telesni proces Korekcija vida pomaga pri prenovitvi oči, sposobnosti vida, videnju in vedenju. Skozi proces se osvobaja celo telo, se spreminja, in čeprav gre za proces na očeh, vpliva na vse v življenju.

60 minutni tretma, ki pomaga pri prenovitvi oči, sposobnosti vida, videnju in vedenju.

Kaj je Celični spomin?

Tretma celični spomin z nežnim polaganjem rok na prizadeta mesta omogoči celicam, da se odklenejo iz stališč, v katera so bile zaklenjene, ko so izkusile šok, travmo, poškodbo.

S tem procesom gredo nazaj v prvotno stanje in začnejo delovati na način, kot naj bi delovale. Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako, da se lahko telo pozdravi samo. Celični spomin briše spomin na travmo, ki ga celice niso opustile.

Naše celice imajo namreč spomin in s tem procesom celicam omogočimo, da se povrnejo nazaj v svoje prvotno stanje.

Kaj so Limfno-žlezna neskladja?

Telesni proces limfno-žlezna neskladja je odličen telesni proces pri občutku težkih in otečenih nog, rok in prstov.

Gre za telesni proces Access Consciousness-a.

Če imaš takšne težave, namreč verjetno tvoja limfa ni pretočna.

Kaj je Energetski Face-lift?

60-90 minutni tretma Access Consciousnessa Energetic Facelift (Energetski Facelift), ki deluje na energijskem nivoju in tako poleg obraza neguje celotno telo in omogoča, da se počutimo dobro, prijetno, lepo in negovano. Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo. Zraven tega, da omogoča ljudem, ki ga prejemajo, sijoč in mladosten videz, energije, ki jih prikličemo med izvajanjem tretmaja, vplivajo na privzdig celotnega telesa (prsi, zadnjice, notranjih organov).

Access Energetic Facelift je čudovit in preprost način prenove tvojega obraza. Facelift tretma je profesionalna storitev, poznana po celem svetu. S to manualno tehniko pomladimo obraz, upočasnimo proces staranja in to brez kemikalij in strupov (botoks) ter brez lepotnih kirurških posegov.

Z Energetskim Facelift tretmajem dosežemo številne pozitivne učinke:

Primeren je tako za ženske, kot moške. 

Po Faceliftu se počutimo  prerojeni, sveži, sproščeni in pomlajeni. Opazimo manj gubic in strogih linij. Po petih ali več zaporednih tretmajih so učinki lahko trajni.