Izberite hvaležnost in ljubezen

izberite-hvaleznost-in-ljubezen-dotik-lahkotnosti
Vsi mi smo delo naše izbire in kreacij. Izbiramo si tako slabo, kot dobro.

Dragi moji,

ponovno je čas, da z vami delim nov zapis, ne glede na to, ali boste to prejeli kot navdih ali ne. Tokrat bi vam želela sporočiti, da smo vsi mi le delo naših lastnih izbir in kreacij. Čeprav se vam to sedaj zdi malo za lase privlečeno, je to resnica.

In tukaj lahko sedaj s čisto gotovostjo priznam, da sem tudi jaz del tega, ko sem si v življenju izbrala in ustvarila tako dobre in čudovite trenutke kot slabe in boleče. Vendar sem za slednje sedaj neizmerno hvaležna. Kajti brez teh slabih in bolečih izbir, danes ne bi bila tukaj in vam pisala tega ter to tudi delila z vami. Zagotovo bi še naprej skrivala in objokavala svojo “nesrečno” usodo ter obsojala druge za moje težave.

Danes, na tem mestu kjer sem, pa sem iz srca hvaležna in srečna za vse, kar mi je dano, za to, da lahko počnem, kar si želim in me osrečuje. Kljub težkim situacijam, ki se še vedno prikradejo v moje življenje, zaupam sebi kot tudi ljudem, ki verjamejo vame, me spodbujajo in mi stojijo ob strani.

In ravno zaradi tega in volje ljudi, ki nas podpirajo, je vredno biti hvaležen in si slediti ter izbirati zase to, kar nas polni in osrečuje ter nam daje veliko več ljubezni, kot smo je vajeni. Kaj je potrebno, da ste tudi VI hvaležni in zaupate tako sebi kot svojim izbiram ter ljudem okoli vas, ki vas spodbujajo da si izberete tisto, kar ste mislili, da vam je nedosegljivo. Le s hvaležnostjo, ljubeznijo in zaupanjem boste dosegli, da vaše sanje postanejo resničnosti in vas popeljejo do vseh izbir, ki si jih želite.

Vaša Simona.

Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja