Akcija – 20 % popusta na masažo 5 kontinentov

Hohoho, prihaja veseli december. 

Glede na to, da bi naj to bil najbolj vesel mesec v celem letu, je pa med drugim za veliko oseb, vključno z mano, to eden izmed najbolj stresnih mesecev.

A kljub vsemu, je to tudi mesec, ko se družine ponovno zberejo. Tako majhni, kot »veliki« otroci obiščejo svoje starše, sorodnike in prijatelje.

In prav vsi se veselijo daril, ki jim jih prinesejo dobri možje. Pa naj bo to Miklavž, Božiček ali Dedek mraz. Vsi imajo isti pomen. To pa je, da osrečijo ljudi. 

Majhne in velike.

Ker pa vem, da se tudi ti veseliš daril, še posebej tistih, ki so izbrani res posebej zate, ti tokrat sporočam, da imam tudi jaz majhno darilo zate. 

In sicer MASAŽO TELESA 5IH KONTINENTOV, po enkratni ceni 68,00 EUR za 70-80 minut razvajanja in negovanja tvojega telesa s čudovitimi eteričnimi olji. 

Ali pa za razvajanje telesa tvojega obdarovanca oz. obdarovanke. 

Vse, kar je potrebno, pa je to, da si to masažo telesa 5 kontinentov pravočasno zakupiš, to pa je od 1.12. do 31.12.2021 na info@dotiklahkotnosti.si, in tako prihraniš kar 17,00 EUR.

Lahko pa seveda na povezavi v komentarju spodaj kupiš tudi darilni bon za to masažo in tako svojemu dragemu oz. svoji dragi letos podariš nekaj, kar še ni poskusil/a, a bo zagotovo navdušen/a. 

Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.