Access Consciousness? Kaj pa še to zdaj je?

access-consciousness-dotik-lahkotnosti
Je to nekaj strašljivega?

Torej… Kot prvo vam povem, da ni to noben bavbav, ne boli, ne škodi in ne grize. Je popolnoma varno. Mi zaupate? No upam, da imate kakšno minutko časa, da preberete, kar vam bom v nadaljevanju napisala (namreč če dejansko kdo bere, kar napišem, mi to dviguje samozavest). Hvala.

Okej, sedaj pa zares. Access Consciousness je angleška besedna zveza, ki v slovenščini pomeni dostop do zavesti. Vendar gre v tem primeru za poseben spekter oz. zbor orodij, ki nam pomagajo dostopati do zavesti, natančneje do globoko v našem nezavednem umu zakopanih načel, moral, pogledov, sprejemanj, obsojanj…, vsega, kar nas vodi skozi naše življenje, čeprav se mogoče tega niti ne zavedamo. In če imamo mi možnost dostopa do nečesa, potemtakem lahko to tudi spreminjamo. Pri tem ne gre samo za tretmaje v okviru njegovih orodij, kot so Access Bars, Energetski Facelift, MTVSS telesni procesi, Korekcija vida in mnoga druga. Gre za uporabo tudi drugih orodij, tehnik in procesov v vsakodnevnem življenju, ki se najprej kažejo kot pomoč pri premagovanju majhnih problemov in ki z vajo prerastejo v popolnoma drugačno dojemanje sveta okoli nas in našega življenja. Tako na področju otroštva, staršev, partnerjev, službe, seksa, prijateljev, notranjih strahov in najbolj pomembno: pripomore k izredno boljši samopodobi. Na splošno gre torej za “pripomoček” pri doseganju spremembe.

V bistvu sem sedaj na najbolj kratek in jedrnat način opisala, kaj Access Consciousness je. Da priznam po pravici, tudi sama na začetku nisem razumela, kaj to je. Ampak sedaj, ko vidim spremembo pri sebi in ko dobivam marsikatera zavedanja, ne potrebujem več prepričevanja in razlage. Pač deluje.

Nasvet: manj brskaš in iščeš, kako ta orodja, tehnike in procesi delujejo, bolj bodo dejansko delovala. Samo verjeti je treba.

access-consciousness-dotik-lahkotnosti

Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja