Access Barsi in smrčanje

access-barsi-in-smrcanje-dotik-lahkotnosti
Tudi vaš partner smrči? Vem, kako vam je...

Tokrat bi rada z vami podelila izkušnjo, ki sem jo ponovno doživela v preteklih dneh. In sicer se nanaša na Access Barse ter na učinke, ki jih imajo.
Pred tednom dni se mi je ponoči ponovno pripetilo, da sem se po več mesecih mirnega spanca prebudila zaradi smrčanja, zvok katerega je prihajal od mojega moža. Ugotovila sem, da se je mojemu možu po več mesecih spanca brez smrčanja povrnilo intenzivno in zelo glasno smrčanje, ki je bilo neprijetno tako zame in z zdravstvenega vidika zagotovo tudi za njega.

Takrat sem razmišljala, kaj se je zgodilo, da ponovno smrči. Namreč odkar je prejel prve Bars tretmaje, je bil že leto dni mir. Ugotovila sem, da svojemu možu že kar nekaj časa nisem naredila Access Bars tretmajev, saj si je v zadnjem času raje izbral kaj drugega.
Ker pa je njegovo telo precej utrujeno zaradi dela, ki ga opravlja in zaradi neurejenega ritma spanca, so te težave pri njemu še toliko bolj izrazite.
Tako sem mu zjutraj tudi zaupala, da je ponovno začel močno smrčati in seveda me je prosil, da mu naredim tretma Barsov, da bova videla, če se bodo težave umirile ali ne.

Veste kakšen je bil rezultat?

Od tistega dne, ko sem mu naredila Access Barse, moj mož ponovno umirjeno spi ter brez smrčanja in to kljub temu, da je njegov ritem spanca še vedno neurejen. Posledično pa imam tudi jaz spet miren spanec brez prebujanja zaradi neprijetnih zvokov.

Torej drage dame in gospodje. 

Če se tudi vi soočate s podobno težavo in vas partner zbuja ponoči ter posledično tako tudi sebi ne omogoča zdravega spanca, je sedaj čas, da tudi ve poskusite z Access Bars tretmajem. Tako boste svojemu dragemu/dragi, kot seveda sebi omogočili miren in zdrav spanec, ki je zelo pomemben za naše telo. 

In kot zagotovo veste, smrčanje ni le nadležno« razgrajanje« ponoči, ampak resen znak ali simptom, ki opozarja na motnje dihanja in spanja ter na možnost nastanka (resnih) zdravstvenih težav.  
Če vam je moje pričevanje kakršenkoli prispevek, ne oklevajte ter preizkusite in videli boste, kaj vse je še mogoče.

Access Bars tretma pa vam je sedaj na razpolago po praznični ceni: 35,00 EUR za cca 90 minut, ki velja vse do 31.01.2020.

Simona 🙂


Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja