10.6.2018 – dan, ki mi je za zmeraj spremenil življenje

dan-ki-mi-je-spremenil-zivljenje-dotik-lahkotnosti

Ko sem se pred dvema letoma, točno na današnji dan, 10.6., odpravila na svojo prvo Access Bars delavnico, niti najmanj nisem pomislila, da mi bo to tako spremenilo življenje.

Takrat sem namreč samo iskala nekaj, kar mi pomagalo premagati bolečine, ki sem jih imela v telesu, ter mi pomagalo, da se bom na nek način ponovno spet postavila na noge in lahko začela ponovno delati. Kajti zdravniki so mi takrat dejali, da dela, ki sem ga opravljala zadnjih 20 let, ne bom več mogla opravljati. Prav tako pa tudi ne dela v sedečem položaju kot tudi ne v stoje. Imela sem kronične težave z hrbtenico, kot tudi konstantne migrenske glavobole. Obenem pa še mi je ščitnica zelo nagajala, za kar sem bila tudi na čakalni listi za operacijo. In tako sem se vprašala, kaj pa mi ostane?

A ker sem si najbolj želela znebiti le bolečin, ki so me konstanto vsakodnevno spremljale in si nekako povrniti spanec, ki pri meni ni bil prisoten že več kot 6 let, sem seveda iskala in preizkušala razne tehnike in alternative, ki bi mi pri tem pomagale. Tako sem se takrat, že popolnoma v obupu odločila, da samo še to poskusim, potem pa bo kar bo. In sem šla na Access Bars delavnico in to celo v Koper. Saj takrat nikjer nisem zasledila, da bi kdo izvajal te terapije. Samo delavnico sem zasledila. Pa sem vložila denar še v to, glede na to, da sem takrat že tako veliko denarja vložila v zdravljenja.

Vendar pa sem danes res srečna in hvaležna, da sem se odločila za to,  da sem pred dvema letoma obiskala delavnico Access Bars. To pa zato, ker se mi je v teh dveh letih, resnično spremenilo življenje. In to na veliko bolje. In še se spreminja.

Niti v sanjah si nisem mislila, da bom že v takšnem kratkem času toliko doživela, spremenila svoje življenje in imela svoj prostor oz. salon, kjer bom jaz izvajala Access Bars tretmaje. Kot tudi vse ostalo, kar sedaj počnem, ter s tem omogočala ljudem priti do boljšega počutja. Saj je moj cilj takrat bil le, da se pozdravim oz. da se znebim bolečin in stiske v mojem telesu.

A sedaj sem zraven tega, da bolečin skorajda ni več, prejela še veliko več.

Sem dosti bolj srečna, radostna ter polna energije in tudi veliko stvari se mi dosti prej uresniči, kot so se mi prej uresničile.

In to vse le zato, ker sem se pred dvema letoma odločila, da se udeležim Access Bars delavnice, ki mi je do danes prinesla veliko novega znanja, orodij, veščin in odprtih poti na katera prej niti pomislila nisem. Kot tudi na to ne, da bom imela svoj salon Dotik lahkotnosti.

In za to, ter vse ostalo, kar je prišlo zraven in kar še prihaja, sem res hvaležna. Tako sebi, da sem si dovolila to izbrati, kot tudi vsem mojim facilitatorkam, mentoricam, učiteljicam in prijateljicam, ki so me in me še vsakodnevno spremljajo na moji poti.

Ter seveda hvala moji družini, kot tudi vsem mojim prijateljem, znancem in strankam, ki me pri tem podpirajo in se mi z veseljem pridružijo na kakšnem tretmaju, refleksoterapiji ali tudi na delavnici.

Hvala vsem, tudi vam gre zahvala za moje čudovito popotovanje.

Še naprej bom tukaj za vas, v mojem Dotiku lahkotnosti na Rajšpovi ulici 15B na Ptuju.

Čaroben pozdrav,

Simona-Dotik lahkotnosti

Ne zamudi nobenega mojega zapisa več!

Prijavi se na novice

Deli koristne vsebine na Facebooku

Sorodni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja